Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zayebatsu pisze:Moje foto jest z kalkulatora i dla tego taka lipa a powiem szczerze ze autko na żywca prezentuje się tak samo jak na fotach robionych dobrym aparatem.Żeton pisze:dokładne tak jak piszesz najbardziej i zarazem najlepiej prezentuje się w pełnym słońcu wtedy widać ten wspaniały lakierMIODEK pisze:Lala... widać co dobry aparat to i auto lepiej się prezentuje.. na zwykłym kompakcie traci już swój urok....
Nie rób więcej takich fotek bo psujesz cały wizerunek auta. :!:
majekk : Dbam kolego jak tylko mogę ostatnio z kolegom cienkII wymieniliśmy kompletne zawieszenie z przodu pomijając amortyzatory :mrgreen:
levis1991: dobra alternatywa dla pokazania się na mieście (a tak całkiem na poważnie wiadomo ze wolał bym prawdziwe rs2 no alle)
slawek88yo: przy tym zawieszeniu i tym rozmiarze jest idealnie według mnie fajnie siedzi i nic nie trze przy pełnym załadunku
Słonik: no historia autka można by rzec niesamowita kolego będę miał kilka pytań do ciebie ale to na pw
goldi j51: nie dołączyłem kolego bo było ze mną jeszcze kilka vw i miałem duży namiot hyhy :mrgreen:
wujo1: dokładnie jakiś czas była na allegro ale spóźniłem się z jej kupnem jakieś pól godziny ale i tak je dorwałem później tyle ze przez ten czas troszkę dostała u tego właściciela po dupie :evil:
cienkii: dobre ale nie łam się jak ja dzisiaj nacierałem to zauważyłem ze dalej rzuca smarem z pod tej gumy trzeba będzie jednak opaskę zmienić na ta skręcana :evil:
radziobiker : dzieki :mrgreen:
Niki20 : nie gadaj twoja tez daje rade a zwłaszcza n tej feli miałem identyczne felgi w golfie mk3 :roll: podejrzewam ze ten weitek tak będzie miał 60/60 myślałem o tych wnękach na biało ale sam nie wiem
Kermit85: powodzenie sie na pewno przyda na razie mam większy wydatek bo automat się rozsypał i trzeba kupić "nowy"
levis1991: dobra alternatywa dla pokazania się na mieście (a tak całkiem na poważnie wiadomo ze wolał bym prawdziwe rs2 no alle)
slawek88yo: przy tym zawieszeniu i tym rozmiarze jest idealnie według mnie fajnie siedzi i nic nie trze przy pełnym załadunku
Słonik: no historia autka można by rzec niesamowita kolego będę miał kilka pytań do ciebie ale to na pw
goldi j51: nie dołączyłem kolego bo było ze mną jeszcze kilka vw i miałem duży namiot hyhy :mrgreen:
wujo1: dokładnie jakiś czas była na allegro ale spóźniłem się z jej kupnem jakieś pól godziny ale i tak je dorwałem później tyle ze przez ten czas troszkę dostała u tego właściciela po dupie :evil:
cienkii: dobre ale nie łam się jak ja dzisiaj nacierałem to zauważyłem ze dalej rzuca smarem z pod tej gumy trzeba będzie jednak opaskę zmienić na ta skręcana :evil:
radziobiker : dzieki :mrgreen:
Niki20 : nie gadaj twoja tez daje rade a zwłaszcza n tej feli miałem identyczne felgi w golfie mk3 :roll: podejrzewam ze ten weitek tak będzie miał 60/60 myślałem o tych wnękach na biało ale sam nie wiem
Kermit85: powodzenie sie na pewno przyda na razie mam większy wydatek bo automat się rozsypał i trzeba kupić "nowy"
nikt kolego się nie obraza nie każdemu musi się podobać mój klekot a na pewno nie zmienię silnika bo ten jest oszczędny a w dzisiejszych czasach to ważna sprawa a po drugie miałem już golfa mk3 w którym zrobiłem swap z benzyny na diesla (aam=AFN++) i nie zrobię tego po raz kolejnychmiel25 pisze:Obejrzałem i powiem że zadbana i ciekawy kolor plus za zderzak i blendę RS2 i ciekawy środek.
podzielam zdanie DUO co do progów zderzaka i lusterek.
Jak zmieniasz skrzynie zmień silnik na jakiś który ma moc.
Bo teraz to tylko wygląda.
Bez obrazy ale jestem na nie.
sprawdził się jak najbardziej i chodzi do dzisiaj bo sprzedałem bratu tak wiec do pokoju obok ale zawsze coś nie tak po swapie a to to nie działa albo prąd gdzieś ucieka i wiele innych pierdów tak wiec kupując to auto miałem w ogóle nic nie robić oczywiście po za bieżącymi naprawami i wymianami zużytych podzespołówafn sie nie sprawdzil?