Audi 80 B2a + 80 B2 quattro
- Wichur
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie, z buda jeszcze nic nie robilem, planuje na wiosne jak uporam sie z zawiecha, zbieram czesci. Wlasnie w tym tygodniu bede mial ori szyby z napisami quattro, idzie z niemiec.wujo1 pisze:bardzo fajnie prace idą do przodu a jak tam z budą uporałeś się z rdzą ?? miałeś dziury czy jeszcze jest nie tknięta , kolor będzie srebrny taki jak teraz masz w tej czy będzie kolor ten sam ??
Dziury beda spawane migomatem.
A co do koloru to zastanawialem sie czy walnac na czarno czy na srebrno.... w tym, ze srebrne lepsze
- Wichur
- Forum Audi 80
- Kontakt:
duo pisze:nie rob czarnej .. bedzie trumna .. srebny srebny srebny ! z resztą najlepiej cos nablizej ori malnąć :mrgreen: a dziury to szpachla z zywicą dawaj :mrgreen: nie no zartuje oczywiscie z ta szpachlowką ... trzymam kciuki wariacie za wszystko co mi po nocach wypisujesz na gg
No co macie więcej stażu w B2kach Zbieram info od paru osób, sklejam, wychodzi mi średnia i już wiem HeheBloku pisze:duo, widzę że Ciebie też zarzuca pytaniami jakkolwiek idzie w bardzo dobrym kierunku. Próbuje go nakierować na klasyczny styl Powoli go gonię ze swoim inwalidą ale mnie zostało położyć lakier na dolnej części auta....bo góra zdrowa... Także Wichur...uważaj uważaj
pamietasz kiler-ow 2-och jak spadł na ziemie morales ? "..to go goń to go goń to go goń.." :mrgreen:bloku pisze:duo, widzę że Ciebie też zarzuca pytaniami jakkolwiek idzie w bardzo dobrym kierunku. Próbuje go nakierować na klasyczny styl Powoli go gonię ze swoim inwalidą ale mnie zostało położyć lakier na dolnej części auta....bo góra zdrowa... Także Wichur...uważaj uważaj
"...no w pizdu i wylądował..." <ok>duo pisze:pamietasz kiler-ow 2-och jak spadł na ziemie morales ? "..to go goń to go goń to go goń.." :mrgreen:bloku pisze:duo, widzę że Ciebie też zarzuca pytaniami jakkolwiek idzie w bardzo dobrym kierunku. Próbuje go nakierować na klasyczny styl Powoli go gonię ze swoim inwalidą ale mnie zostało położyć lakier na dolnej części auta....bo góra zdrowa... Także Wichur...uważaj uważaj
Nie osiągalny i nie opłacalny? Przecież czarny to nie kameleon. Sorry za OT.skoti pisze:A mi się marzył czarny metalic ale był za drogi (nie osiągalny/nie opłacalny)Wichur pisze:A co do koloru to zastanawialem sie czy walnac na czarno czy na srebrno.... w tym, ze srebrne lepsze
Czekam, aż te B2 wypłynął. Kultowe auta jak nic.