[Włocławek, Toruń, okolice] Dobry mechanik do Audi
Witam Panowie mam problem, gdyż potrzebuje dobrego mechanika w Toruniu który zająby się silnikiem w mojej Audiczce. Niestety ale strasznie mi kopci na jasnoniebieski kolor gdy silnik się nagrzeje. Poczytałem trochę na forum, że wystarczy wymienić uszczelniacze, a w najgorszym wypadku wymiana uszczelki pod głowicą i praktycznie kapitalny remont. Nie jestem z Torunia więc liczę na Waszą pomoc w znalezieniu mechanika, który by wymienił uszczelniacze bez ściągania głowicy za rozsądne pieniądze (jestem studentem ). W miarę pilne.
We Włocławku dobry gazownik....
Podjedź może na Michelin przy Jana Pawła II, jadąc od Włocławka skręcasz w prawo w taką bramę, będzie to ostatni zjazd przed stacją paliw Maresu. Na tym placu jest też serwis opon i wymiana szyb.
Ogarnęli mi tam instalacje LPG w 90tce 2.3, nie są drodzy i są w miarę "sprytni"
Podjedź może na Michelin przy Jana Pawła II, jadąc od Włocławka skręcasz w prawo w taką bramę, będzie to ostatni zjazd przed stacją paliw Maresu. Na tym placu jest też serwis opon i wymiana szyb.
Ogarnęli mi tam instalacje LPG w 90tce 2.3, nie są drodzy i są w miarę "sprytni"