Darek.K, ja sie spotykam z Forevwers'em pod makiem w strone mikolowa... o 16:50 wyjezdzamy, jedziemy tamtedy bo w kce obok salonu audi jest ciezko nawrocic
No i już po spocie, teraz zimne pivko się sączy i raduje serce, że tyle audiolek się widziało w jednym miejscu . Kolczat, bryka - szacun ale ja mam więcej miejsca w bagazniku
kuuurde no takiego spota to juz dawno tam nie bylo, sie dluuugo pogadalo, mialem wracac o 19 do domu, a wyjechalem o 21, jeszcze na autobanie malo auta nie rozbilem w drobny mak Tauron, dzieki wielkie, a ja Ci nie pokazalem ze mam drugi bagaznik przy tym setupie ;p
Kolczat, spoko maroko, będzie okazja, ja też nie liczyłem, że się tak zasiedzę, wprawdzie o 20 mykałem, ale fajnie było pogadać. To coś porobił, że byś miał kolizje? Pamiętaj śpiesz się powoli
wyprzedalem jednoczesnie auto z lewej i z prawej czyli po srodku a na srodku tez cos tam jechalo, ale zblizalo sie z nadmierna predkoscia i szybkie trzy ruchy kierownica... serce zabilo mocniej trzy razy i znowu gaz w deche i zjazd z a4
Kolczat, ja też dzisiaj gadałem o podobnej sytuacji, ja to tam pal licho, ale auto - oczywiście żarcik. Czasem lepiej te 5 min,. dłużej jechać a w całości, wiem co mówie, ale to może na następnym spocie pogadamy więcej