Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą
Bueheheheheh leze :mrgreen:Kolczat pisze:Ty serio ze one tam tak leżą? ;p
a jak skrecasz to spadaja na kolana, chyba ze kabelki dales krutsze, zeby dyndaly?
Ej Kryska na kolumnie kierownicy tez juz nie modne, jak sa w kratkach nawiewu na srodku to kolezanki maja blizej podotykac i dokladnie sie przyjzec <ok>
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Chęci mam, ale nie wiem czy nie zrobi się trumna w samochodzie trochę. Zobaczę, jak coś to całość z S4 albo jak mówisz flokowanie.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2010, 21:39 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
KoralB3, no tak ze ja odrazu na to nie wpadlem.
Krycha, sam trumna jestes, flokuj sufit fajnie to wyglada, wsiadz sobie do jakiegos M-pakieta bo to pewnie najszybciej znajdziesz, jak wszedzie, to sobie zobaczysz jak to wyglada <ok>
A tak nawiasem, dales kiedys kolezance podotykac flok na slupku jak nie to wyprobuj bajere, zobaczysz reakcje <mikolaj>
Krycha, sam trumna jestes, flokuj sufit fajnie to wyglada, wsiadz sobie do jakiegos M-pakieta bo to pewnie najszybciej znajdziesz, jak wszedzie, to sobie zobaczysz jak to wyglada <ok>
A tak nawiasem, dales kiedys kolezance podotykac flok na slupku jak nie to wyprobuj bajere, zobaczysz reakcje <mikolaj>
powiem ci że może ponuro ale... jak by była czarna skóra to totalny mrok a masz w materiale tapicere jaśniejszą niż skóra czarna to tragedii może by nie było , oglądałem kiedyś foty wnętrza na klubie A4 kolegi o nicku SoMeS i mi się podobało to taka ciemność w środku ale każdy ma inne zdanieKrycha pisze:Chęci mam, ale nie wiem czy nie zrobi się trumna w samochodzie trochę. Zobaczę, jak coś to całość z S4 albo jak mówisz flokowanie.