[ all audi 80 ] wskazowki zegarow
[ all audi 80 ] wskazowki zegarow
mam takie pytanie czy moze mi ktos powiedziec jak zdjac wskazowki od predkosciomierza i obrotomierza wymieniam tarcze na biale i juz popsulem jeden licznik kupilem drugi i tego juz nie chce popsuc pociagnalem i zeszly ale po wetkniecu ich spowrotem chodzily bardzo ciezko a kiedy je podpialem pod kosci nie chodza pozdr _tomek
Dokładnie... w UN4 nie ściąga się wskazówek. Przerabiałem ten temat u siebie, raz ściągniętą wskazówkę można już wyrzucić Gdy już uda Ci sie ją założyć to będzie się zacinała lub wcale nie będzie pokazywać Nie kombinuj z białymi zegarami Zostaw serieClNEK pisze:w UN4 chyba wskazowek sie nie sciaga bo wychodza z calym bolcem z silniczka a nie same wskazowki
w UN4 da się pewnie, ale trzeba byłoby unieruchomić ośki wskazówki od środka zegarów
Jeśli chodzi o VDO to wystarczy obkrecać wskazówki, aż się zablokuje mechanizm - wtedy dalej je obkręcaj. Najpierw będzie się cieżko kręcić, potem coraz łatwiej - jednocześnie staraj się ściągać wskazówkę na zewnątrz
Jeśli chodzi o VDO to wystarczy obkrecać wskazówki, aż się zablokuje mechanizm - wtedy dalej je obkręcaj. Najpierw będzie się cieżko kręcić, potem coraz łatwiej - jednocześnie staraj się ściągać wskazówkę na zewnątrz
No i tutaj nie wiem do końca jak jest z tymi zegarami... poszukując nowych zegarów (nie działał prędkościomierz i zliczanie kilometrów) dowiedziałem się ze musze szukać zegarów UN4 ponieważ VDO nie będą działać (wyczytałem że są różnice w wtyczkach) :roll: Miałem o tyle ciężko że mam zegary do 260... no ale udało się kupić UN4 na allegro i wszystko chodzi pięknie.
Niech wypowie się ktoś kto miał zegary UN4 i podłączył pod to VDO lub odwrotnie
Niech wypowie się ktoś kto miał zegary UN4 i podłączył pod to VDO lub odwrotnie