[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
aa no to nieźle Sorki ale jakoś szczerze powiedziawszy zapomniałem :cry: Pomogło zasilikonowanie tej dziurki chociaż czasami się zdarzało że jeszcze było troszku mokro ale nie tak bardzo :mrgreen: ukł. chłodniczy przerobił mi Luk , bo gazownicy dali ciała.... 15 lutego jadę na urlop do PL i chce wrócić autkiem do NL .A tak to już czekają na mnie nowe amory,sprężyny,tarcze i klocki. Wkońcu będę mógł normalnie jeździć Co do tej tylniej lampy to dalej cieknie do bagażnika , silikon nie pomógł Myślę cały czas co jeszcze mogę porobić żeby autko przejechało te 1200 km bez awaryjnie Pozdro
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Zakwa
jeśli chodzi o przyciemnianie to poza tylną szybą reszta to pikuś sam sobie możesz zrobić a jak nie to ja Ci zrobie ale tylnej się nie podejmę więc musiałbyś poszukać zakładu który Ci to zrobi nawet u mnie na wiosce jest gość który ciemni szybki
a jeśli chodzi o folię to proponuję podjechać do pierwszego lepszego motoryzacyjnego i kupisz mniej więcej w tej samej cenie co na allegro tylko za przesyłkę zaoszczędzisz
jeśli chodzi o przyciemnianie to poza tylną szybą reszta to pikuś sam sobie możesz zrobić a jak nie to ja Ci zrobie ale tylnej się nie podejmę więc musiałbyś poszukać zakładu który Ci to zrobi nawet u mnie na wiosce jest gość który ciemni szybki
a jeśli chodzi o folię to proponuję podjechać do pierwszego lepszego motoryzacyjnego i kupisz mniej więcej w tej samej cenie co na allegro tylko za przesyłkę zaoszczędzisz
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
luk to jakbyś mógł to zapytałbyś się ile by chciał za to , bo chodzi mi przede wszystkim o kasę, żeby za dużo nie wydawać. Na Zielonogórskiej krzykneli mi za to 400 zł. Jasiu jak coś to się zgadamy jakby nie wypaliło z tym kolegą Luka, myslę że wspólnymi siłami to nawet tył damy radę A niewiecie może w którym sklepie moto bym kupił tą folię w Opolu?