ej ej co to za foch ? masz buziaka i nie gniewaj sie na wujcia Duochmiel25 pisze:DUO już nigdy nic ci nie powiem!! :cry:duo pisze:że bedzie silnik od trabanta
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
1. wole blondynki :mrgreen:duo pisze:ej ej co to za foch ? masz buziaka i nie gniewaj sie na wujcia Duochmiel25 pisze:DUO już nigdy nic ci nie powiem!! :cry:duo pisze:że bedzie silnik od trabanta
2. a nie brudnych mechaników
Postrachu nie będzie bo w łodzi lata parę mocniejszych TDI <lol>
Dopiero jutro wyreguluje i bede wiedził jak to działa.
Z relacji Derbiaka "panie dmucha :mrgreen: "
i na 1 i 2 zrywa jak dostanie boostu <rotfl>
Tyle dostałem w SMS-ie.
pozdro.
Ps Słonik jak robiłem łapy uznałem że takie rozwiązanie będzie najprostsze i najtrwalsze i najtańsze.
No dziś pierwsze testy i ustawienia.
Jak narazie boost jest ciut za póżno ale się poprawi. Na tym programie co mam skończyło sie puszczanie chmury i auto odjeżdża cicho. I jedzie troche lepiej niż na ori turbinie.
Podziwiam Mroza bo ośka ma chyba trakcje od 3-go biegu , bo u mnie czasem na 2-ce mieli kołami i to bez strzelania ze sprzegła. Na 1 wystarczy ruszyc wcisnać gaz do podłogi i jak pojawi się boost to zrywa 4 koła :mrgreen: pożniej wpinamy 2 i jak jest mokro to kręcą się dalej oczywiście jak jest mokro :mrgreen:
Narazie jest OK ale niewiem czy długo wytrzymam bez odwiedzin u UYSEGO na koks :mrgreen:
pozdro
PS Postaram się jakoś nagrać jak to teraz przyśpiesza.
Jak narazie boost jest ciut za póżno ale się poprawi. Na tym programie co mam skończyło sie puszczanie chmury i auto odjeżdża cicho. I jedzie troche lepiej niż na ori turbinie.
Podziwiam Mroza bo ośka ma chyba trakcje od 3-go biegu , bo u mnie czasem na 2-ce mieli kołami i to bez strzelania ze sprzegła. Na 1 wystarczy ruszyc wcisnać gaz do podłogi i jak pojawi się boost to zrywa 4 koła :mrgreen: pożniej wpinamy 2 i jak jest mokro to kręcą się dalej oczywiście jak jest mokro :mrgreen:
Narazie jest OK ale niewiem czy długo wytrzymam bez odwiedzin u UYSEGO na koks :mrgreen:
pozdro
PS Postaram się jakoś nagrać jak to teraz przyśpiesza.
U mnie tak samo bylo, na ori cos tam smrodzil, na tej jest bezdymnie ;] Co do boost'a i regulacji znasz moj przepis, wdrozysz go i bedzie malina :mrgreen:chmiel25 pisze:No dziś pierwsze testy i ustawienia.
Skad wiedziales?chmiel25 pisze:Podziwiam Mroza bo ośka ma chyba trakcje od 3-go biegu
Nie wracaj mi bez ladnego 200/400chmiel25 pisze:Narazie jest OK ale niewiem czy długo wytrzymam bez odwiedzin u UYSEGO na koks
Jeździłem to wiem :lol:mrozoo pisze:chmiel25 napisał/a:
Podziwiam Mroza bo ośka ma chyba trakcje od 3-go biegu
Skad wiedziales?
Nie zamierzam :mrgreen: ale i tak bedzie to wynik czysto teoretyczny bo hamownia dopiero na koncuNie wracaj mi bez ladnego 200/400
pozdro