Niki20 podaj mi swojego email-a to Ci podeślę fotkę rantu
co do nawiewów to dla zdrowia prowadzącego najlepiej jest jak ma ciepło w nogi i czystą szybę, a środkowe kratki jak z n ich dmucha to mi skórę na policzkach wysusza :lol:
Zima już tuż tuż więc kółka już zmienione (alu z Audi A4 B5/B6). Założone Bi-xenony w wersji Black (palniki ori D1S) no i przyciemnione oświetlenie w zderzaku.
szuan ramki nie będę rzeźbił bo soczki przerabiam tak jak te pierwsze mam, czyli odbłyśnik długich będzie błyszczał a na grilu mam te małe kółka i tak mi jakoś lepiej to pasi
Za wysoka/szeroka opona po pierwsze, a po drugie zrób coś ze stopkami od lusterek.
Strasznie źle to wygląda, trzeba podrezać. Bo auto naprawdę jest eleganckie.
a już myślałem że ja tylko tak uważam, fakt że opona 235/45/18 a et felg to 35 to trochę baloniasto i kilka centymów poszedł samochód w górę dla porównania inna fela tylko bez opony
maniekmac, RH będzie robić lepszą robotę przy eleganckim naciągu.
Trochę się czepiam, ale zmień też przedni grill. Przemyśl to, albo ori z czarną
ramką, albo RS2. Ten jest naprawdę kiepski i psuje wizerunek.
gornik dokładnie masz rację zostanę jak na dzień dzisiejszy przy ZW1, co do grilla to teraz jest taki setup zimowy a RSowy już powoli się rzeźbi no i stopka tak jak piszesz do poprawy ale jak pomyślę o tym jak robiłem to wcześniej i szlag trafił szkło :oops: to brrrrrrrr