[B3-1.6 PP] Pompa paliwa
-
- Forum Audi 80
[B3-1.6 PP] Pompa paliwa
Padła mi mechaniczna pompa paliwa.Na Allegro są elektryczne pompy paliwa specjalne do gaźników.Proszę o radę,czy kupić elektryczną czy jednak mechaniczną.
nie poprawiaj fabryki i zrób to tak jak ma byc czyli pompa mechaniczna,tomek112233 pisze:Padła mi mechaniczna pompa paliwa.Na Allegro są elektryczne pompy paliwa specjalne do gaźników.Proszę o radę,czy kupić elektryczną czy jednak mechaniczną.
pozatym ta elektryczna to na pewno chinszczyzna wiec weź to pod uwagę oraz to że jednak mechaniczne pompy mają duuuzo mniejszą awaryjność niż elektryczne.
- davidpolska
- Forum Audi 80
Dołącze się do tematu. U mnie niewiem czy pompa mechaniczna czy coś jest nie tak. Otóż jak odpalam po nocy to długo kręci; a jak włącze i wyłącze zapłon tak 5 razy to szybciej pali. Ktoś mi mówił ze to wina gaźnika że jest źle wyregulowany. Druga kwestia to taka czy w zbiorniku paliwa jest coś odpowiedzialne za to ; że jak jest mało paliwa to ustawiając auto z górki; obroty mi spadają. Gdy tak stoi 2 godz to później cięzko pali i go szarpie ?? HELP
-
- Forum Audi 80
nie wiem ale mialem podobnie w dieslu w golfie pomoglo mi zastosowanie http://allegro.pl/zawor-zwrotny-paliwa- ... ml#gallery mi to pomogło paliwo sie nie cofało i było ok
- davidpolska
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80