za 6,5 klocka to ona będzie stała na alledrogo dość długo :mrgreen:ysiul pisze:daj link może ktoś z forum kupi :?
Vectra jedyna na mazurach
-
- Forum Audi 80
xxKmicicxx pisze:Doskonale rozumiem wasze poglądy sam lepszy nie jestem-przecież ja jej nie robiłem powtarzam to bez końca -a że wygląda jak wygląda to już nie moja zasługa tylko niemieckich inżynierów hehe:P- -jak na razie Cieszy oko (moje oczywiście )-szukam autka ale musi się wyrużniać z tłumu
Proponuje kupić Hammera - tam założysz dużo więcej lampek choinkowych
Ulep bo ulep, ale mnie się podoba, jakieś 10-15 lat temu robiłbys nią furorę na zlotach, takie auta gościły na okładkach takiego GT czy katalogu Riegera.
Teraz na takie auta przeszła moda, bo ludzie zaczęli odchodzic od laminatu i spoilerów, na rzecz cult'u, germana czy JDM, ale ta Vectra mimo że opli nie lubię nie jest tragiczna.
Teraz na takie auta przeszła moda, bo ludzie zaczęli odchodzic od laminatu i spoilerów, na rzecz cult'u, germana czy JDM, ale ta Vectra mimo że opli nie lubię nie jest tragiczna.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Ja proponuje Audi TT-pocisk.MolibdynowyGość pisze:xxKmicicxx pisze:Doskonale rozumiem wasze poglądy sam lepszy nie jestem-przecież ja jej nie robiłem powtarzam to bez końca -a że wygląda jak wygląda to już nie moja zasługa tylko niemieckich inżynierów hehe:P- -jak na razie Cieszy oko (moje oczywiście )-szukam autka ale musi się wyrużniać z tłumu
Proponuje kupić Hammera - tam założysz dużo więcej lampek choinkowych
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
xxKmicicxx, tak z innej beczki pytanie :?: Ciekawi mnie już od dłuższego czasu czemu akurat na forum A80 pokazujesz swoje arcydzieło skoro nie wypowiedziałeś się ani razu merytorycznie na żaden temat no i z tego co widzę post wyżej nie masz zamiaru kupić sobie żadnego modelu Audi :?: Oczywiście masz prawo tu prezentować swoje pojazdy ale ciekawi mnie czemu akurat na tym forum
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80