Witam kolegów jestem z wami juz kilka ładnych miesiecy, wiec przyszedł czas pokazac swoje autko.
A wiec troche o nim :-o
Auto sprowadziłem osobiscie z niemiec w listopadzie 2008r, w ten czas na liczniku miało 286tys/km było serwisowane do roku 2004 w salonie audi w DE
Silnika 1.9 TDI 90km
Co było na wyposazeniu: elek.szyberdach elek lusterka ABS Wspomaganie Procon Ten
Co juz zrobiłem: Obrotomierz od benzyniaka Chip 128km Wywalony kat wskaznik boost w srodkowej kratce alufelgi BBS 17cali opony 225/45r17 Uniroyal rainsport1 opony zimowe Uniroyal MS plus 66 sprezyny weitec -40/40 wtryski BOSIO 0,216 poduszki amortyaztorów Lenforder tuleje sanek Febi łaczniki stabilizatora Moog rozrzad radi Sony przyciemnione tylne boczne szyby tylna szyba roletka przednie hamulce dwutłoczkowe tarcze przód,tył i klocki TRW nowe linki recznego alarm na kluczyk scyzoryk podłokietnik MBC
I to chyba tyle jak sobie cos przypomne to dopisze.
Co zamierzam zrobic: klima el.szyby x4 Kompleksowe wyciszenie auta wymiana materiału podsufitki nowe amory przód i tył KAYABA gaz dodatkowe zegary nowa uszczelka pod pokrywe zaworów ringi na zegary DIDO
a teraz fotosy
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2010, 15:48 przez lukwoj21, łącznie zmieniany 5 razy.
Bardzo ładne koło, po mojemu to z tyłu polerka końcówki wydechu, mam takie zdanie że albo wszystkie przyciemnione szyby albo żadne, ale to tylko moje zdanie, Bardzo ładnie, powodzenia, szerokości.
No a ja u siebie ciągle się zastanawiam z ciemnymi szybami i widzę, że chyba się skuszę tym bardziej, że u mnie brak już jakiegokolwiek chromu Swoją drogą zapodaj fotki środeczka
Ładna audica, co do przyciemnienia jakoś tak dziwnie wyglądają boczne przyciemnine bez tylnej i przednich bocznych, jaki planujesz materiał na podsufitke alcantre ? pokaż fotki ze środka