[B3 1,8] Jakie amortyzatory?
mobile przymierzam sie do amorków i teraz pytanie brzmi jaka jest roznica miedzy tym: http://moto.allegro.pl/amortyzatory-sac ... 52122.html a takim samym w sklepie, jeśli chodzi o jakość.. Bo pytałem u niedziałka to ceni sobie za jeden 220zl :shock: W innym sklepie mieli juz za 180zł a na "alledrogo" maja po 140zł. Jeden gość niedaleko Dęblina miał za 130zł. (juz nie ma tej aukcji) I o co tu chodzi??????
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
kupuj zakladaj i bedziesz zadowolony, amory KYB sa bardzo dobre, sam na takich smigałem swoją b3.brandon99 pisze:własnie tak chyba zrobie, bo pytałem u Gamerca to miają po 150zł/szt. gazowo-olejowe.. No i od razu łożyska lemfordera mają za 30zł/szt. Myślę ze to bedzie najlepsze rozwiązaniemati86 pisze:kup sobie KYB dasz 140zł i będziesz bardziej zadowolony.
Tomek1982
A skąd wiesz, że ten amor nie miał jakiejś wady fabrycznej? Ludzie nie zachwalają przecież czegoś bez powodu?
Sam zastanawiałem się, czy nie kupić bilstein, bo w czerwcu kupiłem KYB i po niecałych 500km wylał się jeden amor, sprawność spadła z 70% do 62%, po 2 miesiącach już miał 25%.
Ile sprawności mają wasze bilsteiny i KYB po zakupie? Moje KYB miały 70% tylne, oryginalne niemieckie 16 letnie z przodu mają dalej 80%!!! Czy można jeszcze spotkać takie amortyzatory?
Jakie oryginalnie amortyzatory były montowane na tył do b4 ABT? Gazowo-olejowe?
A może jakaś ankieta (o ile nie była) np "z jakiej firmy amortyzatorów jesteś zadowolony"?
A skąd wiesz, że ten amor nie miał jakiejś wady fabrycznej? Ludzie nie zachwalają przecież czegoś bez powodu?
Sam zastanawiałem się, czy nie kupić bilstein, bo w czerwcu kupiłem KYB i po niecałych 500km wylał się jeden amor, sprawność spadła z 70% do 62%, po 2 miesiącach już miał 25%.
Ile sprawności mają wasze bilsteiny i KYB po zakupie? Moje KYB miały 70% tylne, oryginalne niemieckie 16 letnie z przodu mają dalej 80%!!! Czy można jeszcze spotkać takie amortyzatory?
Jakie oryginalnie amortyzatory były montowane na tył do b4 ABT? Gazowo-olejowe?
A może jakaś ankieta (o ile nie była) np "z jakiej firmy amortyzatorów jesteś zadowolony"?
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
kupywalem zwykle olejaki bilstein.Czy ja wiem czy byl trefny,montowalem je na jesieni,a przy pierwszych mrozach byla juz kiszka poniewaz przymarzly wiec wiedzialem ze juz po nich.
O dziwo prawy trzymal a lewy chyba wogule.KYB slyszalem ze trefna partja byla z luzem
Jak narazie KYB ktore zamontowalem spisuja sie dobrze
O dziwo prawy trzymal a lewy chyba wogule.KYB slyszalem ze trefna partja byla z luzem
Jak narazie KYB ktore zamontowalem spisuja sie dobrze