[b4 2.8 cabriolet ] klimatronic w cabriolecie
[b4 2.8 cabriolet ] klimatronic w cabriolecie
Witam wszystkich. zastanawiam się nad założeniem klimy do mojej audi cabriolet 2,8 "93. tylko czy oprócz zwykłej klimy moża założyć klimatronic? patrzyłem na te nowsze modele z 98 czy nawet 2000 ale ona mają zwykłą klimatyzacje. moj kolega ma a3 z 97 i ma klimatronic, dlatego też by mnie cieszyło żeby w moim niebanalnym aucie było takie cudo:) pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2010, 17:20 przez Chopin30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
A czytałeś jeden post niżej: https://audi80.pl/b4-zakup-klimatron ... t47790.htmChopin30 pisze: zastanawiam się nad założeniem klimy do mojej audi cabriolet 2,8 "93. tylko czy oprócz zwykłej klimy moża założyć klimatronic?
climatronic z tego co wiem nie występował w cabrio co nie znaczy że nie da się założyć ,nie wiem czy dobrze myślę ale climatronic automatycznie utrzyma taką temperaturę jaką się ustawi we wnętrzu ale szyby itp muszą byś zamknięte bo inaczej będzie głupiał będzie na darmo dmuchał zimne powietrze czyż nie tak ?? czy źle myślę ?? :roll:
- czorny125p
- Forum Audi 80
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Ale to nie jest problem bo i tak jest do wymiany cała dmuchawa. Czyli kwestia zdjecia starej założeni od klimy.czorny125p pisze:generalnie będzie od groma rzeźby bo wszystkie klapki w przewodach rozprowadzajacych powietrze są w klimatroniku sterowane elektrycznie a w zwykłej klimie poprzez linki pokrętłami