Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audio w b4

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
Awatar użytkownika
Krecik80.
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Krecik80. » 23 lip 2007, 22:02

MorajB4 pisze:CarPower ? made in Germany a jak wiadomo niemcy nie potrafią robić dobrych głośników
To nie tak że nie potrafią po prostu w każdych firmach trafiają się lepsze serie i gorsze tak już jest.Nie wymieniłem wszystkich firm a jest ich jeszcze sporo a firmy znam bo kompletowałem sprzęt oczywiście nie mam wzmaków czy głośników w cenie auta bo mnie na to nie stać niestety.Ale powoli powoli i się kompletuje w miarę z wyższej półki. Został jeszcze tylko wzmak do suba.
MorajB4 pisze:Co do JBL to tez bardzo dobra fira ale nie najlepsza
i z tym się zgadzam. To chciałem przekazać klubowiczowi kamilB4. 8-)

Awatar użytkownika
kamilB4
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kamilB4 » 23 lip 2007, 22:36

Krecik80. pisze:
kamilB4 pisze:Pierwszy raz słysze o takiej firmie CarPower,ale myśle że koło JBL-a to nawet ona nie stała wiem jak gra JBL bo mam w aucie 3głośniki tej firmy,i napewno na takie coś jak CP nie dał bym się namówić.
To fajnie że masz głośniki JBL - twój wybór.Że o firmie Carpower nie słyszałeś, pewnie dlatego że jej produktów nie dostaniesz w supermarkecie. A odnośnie firm słyszałeś może o takich jak Heliks,Cervin-Vega,Audio System,Morel,PowerBase,Precision Power,Audiobahn,Soundstream,Kicx,Audison,Focal,Brax,Orion,Sinfoni - pewnie nie słyszałeś a mógłbym ci jeszcze kilka wypisać ale po co, jesteś uprzedzony do tego czego nie znasz 8-) niektóre wzmaki czy głośniki kosztują tyle że byś musiał fure opchnąć i jeszcze by ci sporo brakło. Więc nie mów mi gdzie co i kołoczego stoi. A tak wogóle to napisz co masz za modele tych głośniczków, sprawdzimy co tam masz. 8-)
Ok a firma Pyle,Boss,Clarion,Crunch,Infinity o takich słyszałeś? a co do tego CP to dlaczego jest taki tani ten wzmacniacz jak jest niby tak dobry? Ja jestem przekonany tylko na głośniki z USA

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 23 lip 2007, 22:49

Krecik80. pisze:Heliks,Cervin-Vega,Audio System,Morel,PowerBase,Precision Power,Audiobahn,Soundstream,Kicx,Audison,Focal,Brax,Orion,Sinfon
fimry nieznane dla przeciętnego słuchacza ale w rzeczywistości są to najlepsze firmy, ale Krecik tutaj nie ma co o tym gdybać... Carpower słynie głównie z tańszych wzmacniaczy bo sporo ludzi ma owe w kategorii cenowej do 500zł. Ale Carpower ma rówenież wzmacniacze dobrej klasy za około 2tys więc to dobra firma która się ceni ale jej produkty z wyższej półki są dla wielu nieosiągalne. Wielu ludzi nie zna tych tych firm co podałeś bo są poprostu za drogie ich produkty i wogole ludzie się tym nie interesują

[ Dodano: 2007-07-23, 22:51 ]
Krecik80.,pochwal się swoim sprzętem co masz z chęcią bym zobaczył co posiadasz...

Zablokowany

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl