No dokładnie:) Na wiosnę na pewno pójdzie gleba tylko szczerze nie wiem od czego zacząć. Jest trochę do zrobienia szczególnie z tyłem(znaczki,zderzak, lampa, siłowniki od klapy) ale to z czasem narazie mam 2 problemy priorytetowe:
1. cieknie mi woda przy uchwycie do otwierania maski, ale wyczytałem ze wynika to z braku jakieś uszczelki i to by sie zgadzało by pusciłem tamtędy plusa od wzmacniacza do akumulatora.
2. zciąga mnie w prawo i przy ok 80km/h drży mi kierownica... a i przy skrecie dosyc mocnym w lewo slychac dziwny zgrzyt.
Jak wywarze koło w aluminiowej feldze to też mi nabija ten ochydny odważnik?:)
Audi 80 B4 ABK 2.0 Toczyfela 17'' + Ringi DIDO
Może geometria ??Mończyk pisze:zciąga mnie w prawo i przy ok 80km/h
Przy hamowaniu czy podczas jazdy ?? Przy hamowaniu to tarcze krzywe a przy jechaniu prawdopodobnie koła do wyważenia.Mończyk pisze:drży mi kierownica...
Prawdopodobnie któryś przegub daje już d...pyMończyk pisze: a i przy skrecie dosyc mocnym w lewo slychac dziwny zgrzyt
tzn no możliwe bo założyłem te koła od LU CASHA tak jak leżały i nic z nimi nie robiłem.
Myśle w środe założe stalówki z zimówkami to się wyjaśni kilka spraw czy wina kół czy zawieszecznia :]
ale po feldze jest apetyt na dalsze rezanie kierownica coupe, dodatkowe zegary itp takie podstawy
Oby do wiosny !
Myśle w środe założe stalówki z zimówkami to się wyjaśni kilka spraw czy wina kół czy zawieszecznia :]
ale po feldze jest apetyt na dalsze rezanie kierownica coupe, dodatkowe zegary itp takie podstawy
Oby do wiosny !
Kolejny post na forum w którym mnie obsmarowywujesz;p
Spodziewałem się tak ślicznie wypisanego posta przez ciebie prędzej czy później.
W środe po pracy miałem zrobić przelew z mojego konta ale nie miałem wystarczających środków na koncie żeby zaspokoic twoje wymagania. a nie miałem czasu a nawet jeśli to nie leciał bym na poczte i wypełniał przekazu dla 30zł nie spodziewałem się że brakuje ci funduszy(śledziłem twój temat na forum) bo z poczty kasa szła by niewiele krócej, a dzisiaj czyli 15.11.2010r dostaje przelew z firmy i miałem odrazu wysłać Ci pieniądze i tak też uczynie zgodnie z umową.
ps przyznam że twoje "straszaki" mnie troche zdenerwowały.
ps2. naprawde spodziewałeś się przelewu w niedziele?
Spodziewałem się tak ślicznie wypisanego posta przez ciebie prędzej czy później.
W środe po pracy miałem zrobić przelew z mojego konta ale nie miałem wystarczających środków na koncie żeby zaspokoic twoje wymagania. a nie miałem czasu a nawet jeśli to nie leciał bym na poczte i wypełniał przekazu dla 30zł nie spodziewałem się że brakuje ci funduszy(śledziłem twój temat na forum) bo z poczty kasa szła by niewiele krócej, a dzisiaj czyli 15.11.2010r dostaje przelew z firmy i miałem odrazu wysłać Ci pieniądze i tak też uczynie zgodnie z umową.
ps przyznam że twoje "straszaki" mnie troche zdenerwowały.
ps2. naprawde spodziewałeś się przelewu w niedziele?