i to od wewnatrz zeby nie bylokarolas123 pisze:Oponę bedzie zbierać przy kazdym negatywie :lol:
[All] Modyfikacje - talerzyki obniżające
PI7er, śledzę temat od początku ale jeden pisze tak drugi tak i zwątpiłem... :roll:
Nie wiem dlaczego geometria miałaby się zmienić bo nie znam dokładnie budowy przedniego zawieszenia w B4 i nie wiem czy talerzyki od golf'a 3 zmienia geometrie czy nie dlatego pytam ponieważ chciałbym coś takiego założyć na wiosnę :mrgreen:
Nie wiem dlaczego geometria miałaby się zmienić bo nie znam dokładnie budowy przedniego zawieszenia w B4 i nie wiem czy talerzyki od golf'a 3 zmienia geometrie czy nie dlatego pytam ponieważ chciałbym coś takiego założyć na wiosnę :mrgreen:
Tak talerzyki przyszly , robilem również malą przymiarkę. Średnice się zgadzają , otwór trzeba rozwiercić o 1 mm. Są niższe o okolo 10-15 mm od seryjnych. Z tego co zauważylem trzeba kupić oboje z golfa bo te z audi są za grube i skrzypią. Nie zakladalem na stale więc nie mogę nic powiedzieć jak się jeździ, napewno zaloże na wiosnę. Zrobilem zdjęcia jak wyglądają przy seryjnych, wrzucę w weekend.
Podsumowując, myslę że to będzie pasować
Pozdrawiam
Podsumowując, myslę że to będzie pasować
Pozdrawiam