ten mój przód nawet ładnie na zdjęciach wyszedł. tak szczerze to myślałem że bede osądzony o jakiś "wieśtuning" albo oszpecanie auta, a tu prosze - nawet sie podoba
[ Dodano: 2010-10-01, 18:32 ]
panowie, wybieramy się 10.10 w niedziele na ten opolski zlot VAG? Taki wjazd całą grupą byłby czymś całkiem niezłym
no najlepiej. to proponuję żeby każdy kto chce jechać się zgłosił, a potem napiszemy w temacie tym z opola żeby w innym miejscu sie spotkac i zrobic przejazd pod karolinke
ja juz rozmawiałem o tym z dżanasem teraz w sobotę na spocie w opolu żeby tak zrobić że umówimy się np. na BP koło Mc Donalda albo na odcinku zamkniętym i z tamtąd jechac kolumną pod karolinkę ale to jeszcze kwestia dogadania
ja oczywiscie jestem chetny
[ Dodano: 2010-10-18, 21:43 ]
Paru osobom z naszej kędzierzyńskiej paczki już wysłałem wiadomość, ale jako że link do zdjęcia cos nie chce współpracować to daję tutaj zdjęcie:
Od razu mówie ze pomysł na cos takiego jest od kolegi silentfox, wyszperałem to w tematach o rezaniu. A mój pomysł jest taki, żebyśmy zamówili sobie wlepy nowe i zrobić własnie takie tabliczki na grille. Byłby całkiem ładny efekt jakbyśmy mieli takie same tabliczki w tym samym miejscu na autku
szczegóły techniczne juz na pw pisałem, kto chętny niech się zgłasza, pokombinujemy cosik :->
pomysł fajny ale ja się chyba na to nie pisze bo właśnie jestem w trakcie montażu czystego grila bez żadnych oznaczeń i niewiem czy coś takiego nie popsuje mi całej kompozycji
idzie zima jest troche czasu wiec powracam do tematu koszulek KGA
mam już rozeznanie koszt około 20zl /szt
potrzebuję od każdego informację ile sztuk, jakie rozmiary i czy jest to np koszulka dla nas i dziewczyny, żony czy kochanki np
Mały John szt 2, ja i żona rozmiary XXl żona M