Części okolice Zloczewa, Wielunia - allegro pawro31
Części okolice Zloczewa, Wielunia - allegro pawro31
Witam Bardzo poleca sprzedawcę części z okolicy Zloczewa. Ma on na placu ponad 30 sztuk 80-tek, same B4 i tylko tymi częściami handluje. Posiada kazdą najdrobniejszą część, TDI-ka z przebiegiem 40 tys. km, odpalalem go, bajka... Jest to bardzo mily Pan i naprawdę da się z nim dogadać. Ja kupilem u niego ori alu w cenie stalówek, zdjęcia w moim temacie. Powolujcie się na forum, wierzę, że da rabaty. tel kontaktowy 692 656 761.
Jeszcze raz goraco polecma bo warto
Jeszcze raz goraco polecma bo warto
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 16:22 przez bob232, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
[Sprzedawca] forumowicz swistak3171
Z własnego doświadczenia wiem że można mu zaufać Polecam!!!
Kolego jest wyżej napisany jego nick z allegromotowalus pisze:a tytulowy handlarz sprzedaje czesci za posrednictwem allegro? bo troche daleko do niego a potrzebuje kilka czesci
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... d=13967469
-
- Forum Audi 80
[sprzedawca] forumowicz świstak 3171
podziękowania dla kolegi za profesjonalne podejście do tematu,tymi częściami które wczoraj u Ciebie kupiłem,to prawie życie mi uratowałeś:)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
miałem okazje miec kilka czesci które mi przywiózł kolega jugo007, lecz wszytkie szczegóły był ustalene telefonicznie z kolega świstakiem bardzo dobry kontakt, dobre podejscie do klienta i wiem ze nie raz jeszcze do niego uderze za jakimis częsciami :mrgreen:
[ Dodano: 2011-01-16, 13:39 ]
byłem tam w końcu osobicie bardzo wspaniali ludzie, pomoga, doradzą, a maja faktycznie wszytsko do b4 :mrgreen: wiem tyle że wróce do nich napewo <ok>
[ Dodano: 2011-01-16, 13:39 ]
byłem tam w końcu osobicie bardzo wspaniali ludzie, pomoga, doradzą, a maja faktycznie wszytsko do b4 :mrgreen: wiem tyle że wróce do nich napewo <ok>