CB Radio - propozycje
Polecam TTi- 881 nie mam z nim problemów. NIebieskie podświetlenie troche nie pasuje ale radio w sam raz. Jedyny minus głośnik strasznie basowy mało co można zrozumieć. Nadawanie, odbieranie bez problemu. Można to ustawic do wyboru RF Gain, Squelch. Mam antene 1,5 m TTI ale poluje na Sirio ML-145 bo zbiera niezłe opinie.
A skąd wiesz ? Słyszysz na jaką odległość nadajesz ? Bez sprawdzenia SWR nie dowiesz się co i jak. Ja przechodziłem naprawę końcówki mocy, wiem o czym mówię, aczkolwiek nie moje radyjko.z nadawniem tez mie mam problemow :mrgreen: i to zadnych
Poza konkursem: jak pozbyć się metalowego elementu (płoz, szyn) trzymającego popielniczkę :?: Sama popiołka razem z zapalarą mi wyskakują bez problemu, a co dalej ? :roll:
bierz i sie nie zastanawiaj....jak tylko nie przeszkadza ci te 1.5m na aucie (ja woze na klapie bagaznika), ja jestem z niej zadowolony.. za niedlugo szwagrowi kupuje taka sama do a4 b5 bo bede mu CB zakladal...drugi raz dla siebie tez bym kupil taka sama... a antenka kosztuje w granicach 110zeta wiec nie pieniadz...cypek51 pisze:kolego jaco124 jak spisuje sie tobie ta antenka siro bo mam chęc kupć bo terz ma taką za 50 zł z biedronki