Sprzedane
Grrrr Lili nawet nie wiesz jaka ona si ostatnio zadziorna zrobiła <mikolaj> Siostra zaglądaj częściej, bo ostatnio jakoś mało Cię pośród tego testosteronu <mikolaj>EwelinaCzarna pisze:Nie było mnie tu jakiś czas ale wróciłam by popatrzeć na Twoją zadziorną d....kę :mrgreen:
Nawet nie wiesz jak ja czekam na malowanie i przymiarkę na gotowoDYZIO pisze:Fajne koło które bardzo pasuje do b4 czekam na efekt po malowaniu <ok>
Nudny, nudny i do tego strrasznie oklepany 8-) Szkoda, że nie znam preferencji Krystynygornik pisze:A tam jakiś nudny ten azev oklepany taki i kryśka go nie lubi,
a on się zna
Na czarno nie będę malował, ale jak mówi Bartek na jakiś tytanowy metalic to kto wieKrycha pisze:EE tam fajne kółko tylko nie maluj na czarno jak coponiektórzy :mrgreen:
... albo na biel nadwozia Sam się nie mogę zdecydować :roll:
Dominik zejdę na pewno te -40 na samych springach... obiecuję wszech i wobec :mrgreen: Sportowych amorków na razie dawał nie będę bo mam założone nówki kayaby i szkoda mi ich oddawać za bezcenNiki20 pisze:Seba będzie ciekawie tylko musisz troszkę na dół zejść. 40 to minimum wg mnie i to najlepiej na sport amorach...
Ma keczy caly czas <ok> Tak 9x16".Niki20 pisze:Te co miał keczy były śliczne... Tylko zdaje się 16"??
Chyba zartujesz ze AzevA nie pasuje do B3 :?:kacper85 pisze:dokładnie, tyle że nie leżały na b3
Moze ja sie myle ale ale B3 jest bardziej kanciaste od B4 I AzevA lepiej przez to wyglada na B3 niz BrockB1 ktory jest bardzo podobny ale okraglejszy przez co lepiej lezy na B4.