[80 B4 '94 1Z Avant] Brak nawiewu z "kratek"
sila nawiewu moze nie dzialac na zakresie 1-3 na 4 powinien bo to jest jakos stale czy cos tam jak zlaczenie na krotko od nadmuchu jest taki rezystor chyba po prawej stronie pod schowkiem jest dmuchawa zobacz czy jak dasz prad staly to ona wogole dziala bo moze sie spalila jesli dziala to znak ze cos nie tak jest z rezystorem lub pokrętłami
mówisz schowek ten po stronie pasażera? No dobra, jak go odkręce, to co?dr.lolek pisze:to najkrotszy sposob odkrec schowek lub zobacz pod schowkiem takie cos albo material z podlogi albo cos innego powinno zakrywac nadmuch to jest centralnie po prawej stronie mozna by powiedziec ze w rogu
wczoraj zauważyłem po stronie pasażera w lewym rogu nóg, że są takie 3 "wydechy". Tylko co z nimi zrobić?
no w końcu naprawione powiem wam, że strasznie ch** się jeździło bez nawiewu, a teraz po naprawie jeździ się wyśmienicie
w załączniku operacje wykonane czyli chodziło o jakieś połączenie z silnikiem dmuchawy (aczkolwiek dokładnie nie wiem, bo żona odbierała auto, a wiadomo jak baby są zorientowane )
w załączniku operacje wykonane czyli chodziło o jakieś połączenie z silnikiem dmuchawy (aczkolwiek dokładnie nie wiem, bo żona odbierała auto, a wiadomo jak baby są zorientowane )