Trochę sportu w zimę?
-
- Forum Audi 80
Trochę sportu w zimę?
Panowie, z racji że zbliża się nieuchronnie zima według mnie nienajgorszym pomysłem byłoby umożliwić sobie którymś wieczorem trochę ruchu, mówię tu o tym żeby może wynająć raz w tygodniu lub nawet raz na dwa tygodnie jakąś halę sportową coby pograć sobie w nożną lub np. siatkówkę.
Co wy na to?
Z racji żeby było nas wystarczająco można by się zgrać z innymi klubowiczami z łodzi z pod znaku OOOO.
Pozdrawiam ! 8-)
Co wy na to?
Z racji żeby było nas wystarczająco można by się zgrać z innymi klubowiczami z łodzi z pod znaku OOOO.
Pozdrawiam ! 8-)
na same spoty tak zeby sie sptkac to mysle ze by nie bylo problemu, ale ja popieram pomysł!!
To zalezy tylko czy ktos bedzie chcial i co bedzie chcial,statyczne posiadywanie sobiegdzies czy pogranie sobie tu i owdzie ;p
Ale pomyslmy tez moze o kuligu w ferie zimowe bo to jest zajefajny pomysl wg mnie
To zalezy tylko czy ktos bedzie chcial i co bedzie chcial,statyczne posiadywanie sobiegdzies czy pogranie sobie tu i owdzie ;p
Ale pomyslmy tez moze o kuligu w ferie zimowe bo to jest zajefajny pomysl wg mnie
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Odświeżam temat. Zima raczej już dobiega końcu całe szczęście ale co Wy na to żeby np. w piątek kiedy będzie spot zagrać wcześniej troszkę w siatkówkę na Hali. Pytałem się już jaki koszt, o termin myślę że by sie wywalczyło jakbyśmy się umówili kiedy komu pasuje.
Hala znajduje się przy ul. Karpackiej przy Paderewskiego. Cena to 64zł za godzinę. Nie jest to raczej jakaś wygórowana stawka a przy np. 12 osobach mozna by nawet wynajac na 1.5 lub 2 godziny. Co wy na to czekam na odzew miśki
BTW. Na OOOOManii jak się wiosna zacznie bedziemy grać w piłkę. Im wiecej nas tym lepiej.
Pozdro !
Hala znajduje się przy ul. Karpackiej przy Paderewskiego. Cena to 64zł za godzinę. Nie jest to raczej jakaś wygórowana stawka a przy np. 12 osobach mozna by nawet wynajac na 1.5 lub 2 godziny. Co wy na to czekam na odzew miśki
BTW. Na OOOOManii jak się wiosna zacznie bedziemy grać w piłkę. Im wiecej nas tym lepiej.
Pozdro !
- mlodyrulez
- Forum Audi 80