[Płock] Jest Ktos Z Płocka lub okolic ??
no ja odpadam bo to sobota... ale dobrze znac miejscowe to moze sie na ktorms przypadkiem kiedys pojawie jeszcze jakby jakas sztywna godzina byla :mrgreen:
pozdro chlopaki :mrgreen:
pozdro chlopaki :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 19 lis 2010, 09:30 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.
nic nie mów z góry założyłem że nikt nie przyjedzie...
może se damy siana i będziemy w to bawić jak będzie cieło?( wtedy ludzie mają większą motywacje i ochotę do ruszania się)
Mam ochotę po prostu powiedzieć co sobota w agata meble i przyjeżdżać ale debila nie chce mi sie z siebie robić... a wczoraj nawet wypucowałem autko z zewnątrz i wewnątrz:/
może se damy siana i będziemy w to bawić jak będzie cieło?( wtedy ludzie mają większą motywacje i ochotę do ruszania się)
Mam ochotę po prostu powiedzieć co sobota w agata meble i przyjeżdżać ale debila nie chce mi sie z siebie robić... a wczoraj nawet wypucowałem autko z zewnątrz i wewnątrz:/
to daj do dobrego spawacza bo ci powiem szczerze żeby krzywo nie przyspawał... no i nie spalił materiału ... typowe jak zawsze mówią że będzie pasować byle tylko sprzedać:/
no niestety to poczekamy jeszcze aż każdy wyzdrowieje i się trzeba bedzie wziąć chłopy... bo jak byłem w łodzi to tam taki spocik to żaden problem wręcz obowiazek bo motywuje do robienia i czyszczenia aut ... a co niektóre naprawdę piękne były furacze...
no niestety to poczekamy jeszcze aż każdy wyzdrowieje i się trzeba bedzie wziąć chłopy... bo jak byłem w łodzi to tam taki spocik to żaden problem wręcz obowiazek bo motywuje do robienia i czyszczenia aut ... a co niektóre naprawdę piękne były furacze...