[80 B4] Obniżające sprężyny
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
moge Ci powiedizec ze sama firma KONI jest dobra firma, ale po kolorze nie poznasz ile obnizaja, jedynie po zdjeciu moge Ci powiedziec czy sa progresywane czy nie... dlaczego nie da sie poznac o ile obnizaja? mialem sprezyny H&R z TUV'em na ktorym bylo napisane ze obnizaja 6cm samochod z silnikiem V6, jednak o tyle nie obnizaly, albo nie obnizaly o tyle w porownaniu z innymi firmami... dlatego firma firmie nie rowna, trzeba zalozyc przejechac z 200km i zobaczyc na co sprezyne stac ;p
o takie springi mi chodzi: http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-kompl ... 86719.html
Ale nadal niewiem ile auto w dol pojdzie, niechce hardkoru ;p ... dzwonilem do dystrybutora KONI i powiedzieli ze 'zielonych' sprzezyn KONI nie robi, troche mnie to zdziwilo...ale widocznie kiedys takie robili...dzis mam nadzieje ze wlasciciel springow poda mi nr sprezyn lub cos po czym bede mogl blizej zidentyfikowac sprezyne...
Cena przystepna...zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdro
Cena przystepna...zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdro
Nigdy wiecje nie zaloze sprezyn od innej wersji silnikowej. W poprzednim aucie MK3 TDI wlozylem springi od benzyny i zakladalem rozne nowe amorki, przód skakal jak pilka, zla charakterystyka sprezyn. Byly to springi H&R. Teraz do A80 kupilem dedykowane springi H&R do mojej wersji silnikowej i jest super.Niki20 pisze:Gie, one były w 2.8 założone to u Ciebie auto trochę wyżej będzie stać bo silnik lżejszy.... Za taką kasę myślę, że warto zaryzykować.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
marko009, wiec kup uzywki sprezyny jakiejs renomowanej firmy, KW, witec, H&R o do tego amory mts techniks albo ta techniks, to jedno i to samo... napewno bedziesz zadowolony mozesz wrzucac tu linki z aukcji chentie pomoge w doborze, tylko napisz czy chcesz miec go nisko czy tylko uzyskac lepsza trakcje?
podoba mi się to http://moto.allegro.pl/zawieszenie-spre ... 18783.html
tylko ten V6 :cry:
tylko ten V6 :cry: