Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
bo jak zalozysz zderzak cabrio lift to cokol zarowki kierunkowskazu nie miesci sie za zderzakiem bo blokuje go czesc pasa przedniego... wiec caly cokol z zarowka s luzno wsuniete do klosza kierunku i jadac dosc szybko wyjechalem na mulde tak ze przednie amory zszedly do zera i... buba prawy migacz mruga mi jak w rasowym amerykancu xD
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Wiec sie pochwale bo az mnie rozpiera ;] w koncu dobra gleba, narazie tylko na posadzce garazu, czeka az znajde troche czasu, co to? ponoc KW, ile? ponoc -80... i w to moge uwierzyc bo nawet na oko widac jak one sa krotkie
jezdzilo znane duzej czesci uzytkownikow tego forum na tym cabrio, ktore moglem dzis sam osobiscie poogadalc podotykac i wogole se zjechac
ponoc na tym zawiasie i przy 16sto calowych felgach nie wlozylo sie nogi pod prog, wiec jest dobrze... jak by udalo mi sie wychaczyc cos lepszego niz ten kit to oczywiscie bedzie na handel wiec ustawiac sie w kolejce ;]
jezdzilo znane duzej czesci uzytkownikow tego forum na tym cabrio, ktore moglem dzis sam osobiscie poogadalc podotykac i wogole se zjechac
ponoc na tym zawiasie i przy 16sto calowych felgach nie wlozylo sie nogi pod prog, wiec jest dobrze... jak by udalo mi sie wychaczyc cos lepszego niz ten kit to oczywiscie bedzie na handel wiec ustawiac sie w kolejce ;]