---WszyStkO o nIczYM czyli OffTopiC pełną gębą---
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
górnik to nie ja mam nicka zwiazanego z łopatą ;p Słoń Ciebie tez pogielo zeby zielonym zostac? :mrgreen:
co to siory od gornika, to hmmm... nie pamietam jej, jak wygladala... no chyba ze ocena po 4 piwach ze byla fajna komus wystarcza (w tym czasie znajdowalem sie w jej poblizu i pompowalem materac ale bylo z leksza ciemnawo ;p), ale wierze ze jak wpadnie na mazury to nie zmienie zdania nawet na trzezwo i oczywiscie ze nie przyjedzie sowim cabrio, tlyko bedzie sie bujac ze mna 8-)
hahahahah, dobry temat Adaś
co to siory od gornika, to hmmm... nie pamietam jej, jak wygladala... no chyba ze ocena po 4 piwach ze byla fajna komus wystarcza (w tym czasie znajdowalem sie w jej poblizu i pompowalem materac ale bylo z leksza ciemnawo ;p), ale wierze ze jak wpadnie na mazury to nie zmienie zdania nawet na trzezwo i oczywiscie ze nie przyjedzie sowim cabrio, tlyko bedzie sie bujac ze mna 8-)
hahahahah, dobry temat Adaś
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no ja tam nie wnikam w wasze namietne rozmowy na gg :mrgreen:
...ale widzialem na nk siore od Krychy, powiem Ci miód (:P), nawet Kazi ja zna osobiscie ale przy swojej kobicie sie nie chcial przyznac ze fajna jest ;]
jedyny mankament to to ze mloda jest, a Krystianos nie bardzo chce ja nam przedstawic <:P>
...ale widzialem na nk siore od Krychy, powiem Ci miód (:P), nawet Kazi ja zna osobiscie ale przy swojej kobicie sie nie chcial przyznac ze fajna jest ;]
jedyny mankament to to ze mloda jest, a Krystianos nie bardzo chce ja nam przedstawic <:P>
Ja tu na zielono ale z misja pokojowa, mysle ze warto 8-) zielony zielonym ale sie wlasnie tuninguje na zólto :mrgreen: bede jak moj zenon i jak koreanczycy w filmie Rambo <ok>Kolczat pisze:Słoń Ciebie tez pogielo zeby zielonym zostac?
Oczywiscie prezes szuan, krol lansu pod remiza :mrgreen:szuan pisze:Kolczat napisał/a:
dobry temat Adaś
a kto go podsunął?
Kolczat pisze:Miód Ty pakuj sie do auta wylacz podtlenek i pokazuj co wyciska Twoj bolid ;p
No nie bardzo trochę KolczaD, bo ciemnawo jest... a jak mi podjedzie jakieś sreberko (nieoznakowany) pod dupcie i zaświecą dyskotekę i przyjdzie Pan i zapyta się: "Dokąd to pan kierowca się śpieszy... na suszarce ponad 200 km/h'' W dzień to co innego :mrgreen:
Poza tym nie mam zenonu, a teraz to chu... widać <ok>