Do rezanania jest cała lista ale czasu brak i nie zapowiada się żeby w listopadzie się znalazł.... cięzko mi znaleźć czas na wymiane oleju bo się zbliża i łożyska z tyłu bo szumią. Ale zima jest długa <ok> najważniejsze że są już nabyte soczewki,dodatkowe zegary, licznik z BC, jest też zderzak od S2 ale zostawie chyba Zendera.
Bardzo fajnie wygląda biała stal sam planowałem tak zrobić ale jak narazie zostały ori kapsle
Idziesz w bardzo dobrym kierunku <ok> I czekam z niecierpliwością na soczewki
Wracam sobie z pracy wieczorową porą jak zawsze i już nie raz nie dwa wybiegały sarny i dziki.... Tym razem się nie udało,auto które jechało z przeciwka zaczeło mi mrygać długimi myśle sobie jade na długich?? zerknełem na deske w poszukiwaniu niebieskiej kontrolki patrze nie, myśle sobie może policja i po ułamku sekundy już wiem po co mrygał....wydaje mi się że jeden zdąrzył przeleciec drugiego trafiłem samym rogiem.Od momentu kiedy auto z przeciwka dało znak do uderzania mineły może ze 3 sekundy.Hamowanie huk i po zatrzymaniu chwila ciszy.Jedno światło świeci pary z pod maski nie ma więc nie jest tragicznie......
A oto co znalazłem mniej więcej w miejscu w którym trafiłem "swojego" dzika
Ktoś musiał dzisiaj w tym samym miejscu trafic malucha "ten mój wydaje mi się był raz większy" fajnie ktoś mu przykrył głowe bańką po oleju....