[Audi B4 1Z] srebrna seria - drobne zmiany str.1
Dzieki koledzy za miłe słowa :mrgreen:
Ostatnio szlak trafił jedną z żarówek Osram Night Breaker (wytrzymały prawie rok), myślałem o zakupie jednej, ale było by to lekko mówiąc bez sensu Postanowiłem jeszcze raz zaufać firmie i nabyłem sobie drogą kupna poprawioną serię Osram Night Breaker Plus Z tego co doczytałem w opisie żarówek, mają one podobno przedłużoną trwałość o 50% w porównaniu z poprzednikami. Ciekawe jak będą się sprawować, ale jestem dobrej myśli
Ostatnio szlak trafił jedną z żarówek Osram Night Breaker (wytrzymały prawie rok), myślałem o zakupie jednej, ale było by to lekko mówiąc bez sensu Postanowiłem jeszcze raz zaufać firmie i nabyłem sobie drogą kupna poprawioną serię Osram Night Breaker Plus Z tego co doczytałem w opisie żarówek, mają one podobno przedłużoną trwałość o 50% w porównaniu z poprzednikami. Ciekawe jak będą się sprawować, ale jestem dobrej myśli
- Norbas
- Forum Audi 80
- Imię: Norbert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Wiesz co oni robią tak, bo im się szorować felg nie chce z brudu żeby przykleić cieżarki, a biorą kase za wyważanie jak za alu a nie stalówek, jak byłem wujasa autem to też na alu mi chciał młotkiem bić ja mówie, że mi felgi poniszczy to się popatrzył dziwnie, ponad 20 min się męczył z felgami żeby je wyważyć i nie wierze że im braknie ciężarków
coś mi się zdaje, że mamy podobne charakterki :lol: Powiem tak auto zostało na wulkanizacji, odszedłem dosłownie na parę minut. Wracam patrze i o mało co mnie nie trafiło :evil: Spytałem czemu takie coś nabił, to powiedział, że innego nie znalazł. W związku z tym, że usługa nie została wykonana tak jak chciałem (tłumaczyłem, że bez nabijania) nie zapłaciłem za nią ani grosza :mrgreen:NorbertGSX pisze:to też na alu mi chciał młotkiem bić ja mówie, że mi felgi poniszczy to się popatrzył dziwnie, ponad 20 min się męczył z felgami żeby je wyważyć i nie wierze że im braknie ciężarków