Radio - jakie ?
kierowca211, Nie wiem jakie miałeś poprzednie radia ale skoro zależy Ci na solidności to kup sobie jakiegoś alpina... Kolego wszystko zależy od tego ile masz pieniędzy. Od radia, które jako nowe kosztuje 199zł nie ma co wymagać, że przez 10 lat będzie działało jak nowe.
Co do radia beta. Miałem i gubiło zasięg. Zresztą moje na dziurach automatycznie zmieniało stacje. Ale jak na 20lat to i tak nie źle.
Co do radia beta. Miałem i gubiło zasięg. Zresztą moje na dziurach automatycznie zmieniało stacje. Ale jak na 20lat to i tak nie źle.
Podepne sie pod ten temat, chociaz nie do konca powinienem u mnie sytuacja wyglada nastepujaco: ukradli mi mojego kochanego pioneera a, ze lubie jak cos gra, chcialem wsadzic z powrotem blaupunkta vancouver, ktorego odziedziczylem z autem.
Niestety sa dwa problemy: raz, poznanscy specjalisci powyrywali wszystkie kable i zostala taka sieczka, ze nie mam pojecia co z czym podlaczyc, jest jakis schemat, ktory kabel prad, ktory glosniki itd itp.
dwa- czy vancouver nie jest czasami chroniony jakims kodem?? mozna jakos zdjac blokade??
Niestety sa dwa problemy: raz, poznanscy specjalisci powyrywali wszystkie kable i zostala taka sieczka, ze nie mam pojecia co z czym podlaczyc, jest jakis schemat, ktory kabel prad, ktory glosniki itd itp.
dwa- czy vancouver nie jest czasami chroniony jakims kodem?? mozna jakos zdjac blokade??
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
tutaj masz wszystko opisane co i jak więc szukanie nie boli https://audi80.pl/b4-all-podlaczenie ... t17956.htm
co do radia to jeśli jest chronione kodem to zwykle na obudowie jest naklejka z numerem(bynajmniej jak kupiłem symphony to była ) podłączaj i zobaczysz <ok>
co do radia to jeśli jest chronione kodem to zwykle na obudowie jest naklejka z numerem(bynajmniej jak kupiłem symphony to była ) podłączaj i zobaczysz <ok>
Ja mam jednego pioniera już ponad 6 lat bez problemu i teraz mam drugiego około 2lat:) i też nie mam problemów no i fajnie gra:) Tylko zasięg słaby w porównianiu do Blaupunkta:) Więc jak coś kolego to kup sobie dobrego a nawet starego Blaupunkta i wszystko inne się chowa:) A jak masz kase to nowego:) i napewno długo pogra:)