Audi 80 b4 quattro by mati86 Nowe foty i info str15.
- Norbas
- Forum Audi 80
- Imię: Norbert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Mati ma zamiast postojówek, więc też bym tak kombinował szkoda, że soczewkowców nie robil z kierunkowskazami ale modzić można :mrgreen:Bastek pisze:Tylko co byś zrobił z brakiem kierunkowskazów z przodu?
a niebiescy jak nie mają co robi to niech złodzieji łapią a nie do kierunków sie będą czepiać
a zdesio od V-ki czy jakaś inna opcjamati86 pisze:myślę że niedługo będzie zderzak nowy
NorbertGSX pisze:a zdesio od V-ki czy jakaś inna opcja
dokładnie gornik, masz rację.gornik pisze:Cabrio przed FL jak dobrze pamiętam ma wpaść.
zderzak będzie w tym tygodniu wkońcu
ale nie wiem czy będzie mi się chciało malować i zakładać w tym roku,
bo jak dowali śniegu i mrozu to chyba sobie poczekam.
ale zobaczymy jak to będzie i czy czas pozwoli...
a kierunki mam w soczewach i postojówki także
jak mógłbym o takim mecenasie zapomnieć co Ty <nono>jaco124 pisze:oo dobrze ze o mnie wspomniales...bo tak sie zastanawialem... jeszcze tylko flaszke postawisz i bedzie malyna...bo ringi trzeba oblac... lucazzz sie zgodzi napewno :mrgreen:
oblejemy niema sprawy, jeszcze Lucazzz połapie jaki bimberek i będzie miodzio <wodka>
i to mi sie podoba....widze ze jeszcze wyjdziesz na ludzi :mrgreen:mati86 pisze:jak mógłbym o takim mecenasie zapomnieć co Ty <nono>jaco124 pisze:oo dobrze ze o mnie wspomniales...bo tak sie zastanawialem... jeszcze tylko flaszke postawisz i bedzie malyna...bo ringi trzeba oblac... lucazzz sie zgodzi napewno :mrgreen:
oblejemy niema sprawy, jeszcze Lucazzz połapie jaki bimberek i będzie miodzio <wodka>