Kolczat, a wiesz sprzątałem wczoraj piwnicę i na najniższej półce, na najdalszej szafce leżała stara zakurzona książka pt. "Najlepsze pomysły na urozmaicenie konkursów klubów samochodowych" hehehehe.
Mam nadzieję że 80tka miesiąca się zreaktywuje i będzie kontynuowana przez X najbliższych lat żeby można było sobie skompletować kilka statuetek i opowiadać dzieciom, wnukom .... "wiesz wnusiu, dziadka samochód zdobył kiedyś tytuł 80tki roku 3 lata z rzędu".
hehehe.
[ Dodano: 2010-11-23, 19:39 ]
eSPe pisze:w listopadzie zrobić bonus i głosowanie na osiemdziesiątkę roku 2011.
aha. myślałem żeby kandydatami do tego tytułu było jedno z 12 auto które wygrały poszczególne miesiące. Tylko wtedy na stronę tutułową kalendarza dobrze by było dać jakieś inne ujęcie/inną fotę. Dlatego dobrze by było co by do konkursu zgłaszać 2,3 fotki wtedy jak na miesiąc pójdzie jedna fotka to na str. tytułową pójdzie inna.
[ Dodano: 2010-11-23, 19:41 ]
no chyba że zrobimy sobie zajefajne zdjęcie zbiorowe klubowiczów np w maju na zlocie (tylko koniecznie na dobrym aparacie czerokokątnym) i wrzucimy taką zbiorową fotę na stronkę tytułową kalendarza.
Tylko jakiś kawałek pola będzie potrzebny cobyśmy się z autami zmieścili na zdjęciu hehehehe. Na pewno coś u nas na Warmii i Mazurach znajdziemy w pobliżu hotelu hehehehe.