Kalendarz Audi 80
A więc sprawy się mają tak. Adaś Lee zniknął i nie zrobił kalendarza do końca, może jest na forum ktoś kto go zna osobiście i może nam udzielić więcej informacji. Na dokończenie dzieła zgodził się Tomek "maszu". Nie mniej jednak gdyby się okazało że z jakiś nie przewidzianych względów nie uda się przygotować projektu do druku do przyszłego tygodnia to będzie trzeba zlecić jego wykonanie komuś z zewnątrz. Mam zamiar doprowadzić ten projekt do końca bez względu na przeszkody. Jedyny problem to czas którego już brakuje. W najgorszym przypadku kalendarze dotrą do was pod koniec grudnia lub na początku stycznia, ale narazie nie biorę takiej opcji po uwagę.
Z doświadczenia wiem jak to jest u firm u mnie w mieście. Tak jak teraz mamykubik pisze:A więc sprawy się mają tak. Adaś Lee zniknął i nie zrobił kalendarza do końca, może jest na forum ktoś kto go zna osobiście i może nam udzielić więcej informacji. Na dokończenie dzieła zgodził się Tomek "maszu". Nie mniej jednak gdyby się okazało że z jakiś nie przewidzianych względów nie uda się przygotować projektu do druku do przyszłego tygodnia to będzie trzeba zlecić jego wykonanie komuś z zewnątrz. Mam zamiar doprowadzić ten projekt do końca bez względu na przeszkody. Jedyny problem to czas którego już brakuje. W najgorszym przypadku kalendarze dotrą do was pod koniec grudnia lub na początku stycznia, ale narazie nie biorę takiej opcji po uwagę.
już gotowy projekt (widziałem jedną stronę na forum). Wysyłamy projekt + foty,
oni to kończą z naszymi zdjęciami, akceptujemy i zamawiamy. W cenie kalendarza
mamy projekt, więc bez łaski nam to zrobi XYZ firma.
wygląda to tak:
Styczeń - Duo![Obrazek]()
Luty - Kacper85![Obrazek]()
Marzec - tomkom1
Kwiecień - niki20
Maj - gornik![Obrazek]()
Czerwiec - Słonik![Obrazek]()
Lipiec - Atlas![Obrazek]()
Sierpień - Kolczat![Obrazek]()
Wrzesień - Kelis![Obrazek]()
Październik - Zana
Listopad - Ufotm![Obrazek]()
Grudzień - zakwapl![Obrazek]()
Kilka zdjęć podretuszowanych, m.in ludzie ze zdjęcia u słonika, brak nieba u duo, jakieś inne kolory, itp.
Zana, Niki20 i tomkom1 muszą dostarczyć większe zdjęcia. u duo się wacham, bo zdjęcie jest minimalnie za małe, obawiam się, że wyjdą piksle po rozciągnięciu.
kolejność przypadkowa, poza cabrio, które są w samiutkie wakacje, bo inaczej nie pasuje ich umieścić. no i przepraszam za to opóźnienie.
kontrowersyjna okładka do oceny jutro wieczorem, teraz idę spać.
edit: tym, że zamiast czarnego, zdjęcia są szare się nie przejmujcie, to tylko błąd przy konwersji z cmyka do rgb, przy eksporcie do jpega. palety, i te sprawy..
Styczeń - Duo

Luty - Kacper85

Marzec - tomkom1
Kwiecień - niki20
Maj - gornik

Czerwiec - Słonik

Lipiec - Atlas

Sierpień - Kolczat

Wrzesień - Kelis

Październik - Zana
Listopad - Ufotm

Grudzień - zakwapl

Kilka zdjęć podretuszowanych, m.in ludzie ze zdjęcia u słonika, brak nieba u duo, jakieś inne kolory, itp.
Zana, Niki20 i tomkom1 muszą dostarczyć większe zdjęcia. u duo się wacham, bo zdjęcie jest minimalnie za małe, obawiam się, że wyjdą piksle po rozciągnięciu.
kolejność przypadkowa, poza cabrio, które są w samiutkie wakacje, bo inaczej nie pasuje ich umieścić. no i przepraszam za to opóźnienie.
kontrowersyjna okładka do oceny jutro wieczorem, teraz idę spać.
edit: tym, że zamiast czarnego, zdjęcia są szare się nie przejmujcie, to tylko błąd przy konwersji z cmyka do rgb, przy eksporcie do jpega. palety, i te sprawy..
Adaś Lee, no i efekt zostal osiagniety.a metody jak to metody :mrgreen: .twoje przeprosiny powinny nastapic wczoraj zanim zaczales robic sobei zarty z jeleniem.na drugi raz proponuje tylko troche szacunku dla ogółu i wieku niektorych userow.nie wszyscy tutaj zyja na spontanie z dnia na dzien...podaj adres na jaki mamy przeslac te fotki i w moim przypadku ktora to ma byc fotka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: