Jeżeli chcesz nie ma problemu, mogę jutro skoczyć po elementy i to zlutować, jeżeli będzie wszystko działało to Ci wyślę.
Od razu sobie zlutuje bo zabieram się do tego z pół roku .
mam takie pytanie odnośnie opóźniacza ori , w ogóle nie chce zgasnąć non stop się świeci jak zamknę drzwi , i jak zapalę silnik czy coś to powinien zgasnąć tu nie chce :roll: gdzie szukać problemu ??
Moim zdaniem do sprawdzenia dwie rzeczy. Krańcówki, może któraś się ułamała albo nie łączy dobrze. Druga rzecz to padł układ w pompce centralnego zamka, najlepiej byłoby podłączyć taką, która jest na 100% sprawna.
Ścieżkę między nóżkami rezystora należy przerwać mechanicznie tak żeby nie było połączenia. . Troche laik jestem więc może mi ktoś powiedzieć co to oznacza ?? Resztę ogarne sam
Olszak, Musisz przerwać druk jeśli robisz to na płytce drukowej . Musisz śrubokrętem najlepiej płaskim zrobić przerwę , parę kresek w poprzek tej ścieżki i wszystko będzie cacy :mrgreen:
Ze tak powiem zlecę wykonanie takiego ściemniacza bo ja z takiej elektroniki to jestem -1 hehe oczywiście co do ceny się dogadamy jak by ktoś znalazł troszkę czasu i chęci to proszę na priva to się umówimy
_ukasz pisze:Jeżeli chcesz nie ma problemu, mogę jutro skoczyć po elementy i to zlutować, jeżeli będzie wszystko działało to Ci wyślę.
Od razu sobie zlutuje bo zabieram się do tego z pół roku .
Pokaż jak Ci wyszedł ten ściemniacz . Daj jakieś fotki .