ostatni zlocik tego roku
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ja już jakiś czas temu się trochę naprodukowałem się w tej sprawie i też nic
https://audi80.pl/wielkopolska-kroto ... 575,15.htm
Z czasem nieciekawie w tygodniu pracuje kończę kolo 17 a w weekend studiuje od 8 do 20 we Wrocławiu więc grafik trochę mam napięty ale jeśli termin będzie mi odpowiadał zjawie się Żeby nie było śledzę temat na bieżąco :mrgreen:
https://audi80.pl/wielkopolska-kroto ... 575,15.htm
Z czasem nieciekawie w tygodniu pracuje kończę kolo 17 a w weekend studiuje od 8 do 20 we Wrocławiu więc grafik trochę mam napięty ale jeśli termin będzie mi odpowiadał zjawie się Żeby nie było śledzę temat na bieżąco :mrgreen:
Ojoj ale widzę cięzko coś zorganizować Zawsze pod tym względem podziwiałam Lublin tam co piatek się spotykają i nie ma problemu z frekwencją. Moje autko jest w Gdańsku, ale zobaczyć Wasze niunie bym podjechała szczególnie jakby to było w sobote albo niedziele. Także może jeszcze w tym roku uda Wam się spiknąć.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja nie jestem za bardzo zwolennikiem galerii. Wolę pod chmurką albo nad jeziorkiem.
Pogoda ma być barowa Zobacz tutaj. Może chociaż pod M1 to jak nie będzie można postać na parkingu to tak jak kiedyś skoczymy na wycieczkę do browaru. Wycieczka jest darmowa i na końcu jest degustacja bezalkoholowego
Pogoda ma być barowa Zobacz tutaj. Może chociaż pod M1 to jak nie będzie można postać na parkingu to tak jak kiedyś skoczymy na wycieczkę do browaru. Wycieczka jest darmowa i na końcu jest degustacja bezalkoholowego