Dziś spotkałem w Koziegłowach za Poznaniem (albo to już był Czerwonak) ciemne Audi Coupe B3 z wlepką klubową i blachą PO 6751T. Przyznawać się kto to <ok>
ziemor, to jest coupe'ta McAudio, tylko nie wiem czy jeszcze do niego należy. Widziałem to auto parę razy w Wilamowicach, więc całkiem możliwe, że zmieniła właściciela.
IC69 pisze:ziemor, to jest coupe'ta McAudio, tylko nie wiem czy jeszcze do niego należy. Widziałem to auto parę razy w Wilamowicach, więc całkiem możliwe, że zmieniła właściciela.
nie nie dalej Maciek się nią buja spotkałem go ostatnio w biedronce w Wiśle
Tobi1986 pisze:Dziś ok. 13.00-13.30 na Kleszczowej w kierunku Jerozolimskich stało w korku ciemnozielone B3 (chyba Olszak). Jechałem w przeciwną stronę, pozdrawiam
A stałem. I jechała B3 to się za nią obejrzałem a to byłeś ty Dobry wzrok i pozdrawiam No i jak Kacper wspomniał wpadaj na spoty
W sobotę na krzyżówce Lębork - 3 City - Mosty widziany niebieski sedan na blachach GWE , naklejka oraz ramki na pokładzie, kolega jechał sam a ja jechałem niebieskim MANem z domkiem kempingowym na pace do Luzina.