Kalendarz Audi 80
Jak dla mnie to to zdjęcie jest mistrzowskie.eSPe pisze:Adaś, dobra robota. Tylko Kelis miał chyba fajniejsze foto. Tak z przodu. Ale ty tu jesteś grafik więc się nie wtrącam.
Ogólnie starałem się wybierać różne zdjęcia, bo tak to się tylko kolor zmieniał samochodów na zdjęciach, a reszta była taka sama, w sensie kadru.
Adaś Lee, napisz co myslisz o rodzielczosci zdjec w tym temacie https://audi80.pl/-80tka-miesiaca-re ... 968,30.htm
Sory za OT i juz nie bede krzyczał :oops:
Sory za OT i juz nie bede krzyczał :oops:
A co ja mam powiedzieć jak do głosowania dawałem inne zdjęcia niż to które ma robić za "luty". Nie jestem tym zachwycony bo wybrane jest strasznie ciemne ale jak to ma przyspieszyć wydanie kalendarza to niech już zostanieeSPe pisze:Adaś, dobra robota. Tylko Kelis miał chyba fajniejsze foto. Tak z przodu. Ale ty tu jesteś grafik więc się nie wtrącam.
Ej no tak to sie nie bedziemy bawickacper85 pisze:eSPe napisał/a:
Adaś, dobra robota. Tylko Kelis miał chyba fajniejsze foto. Tak z przodu. Ale ty tu jesteś grafik więc się nie wtrącam.
A co ja mam powiedzieć jak do głosowania dawałem inne zdjęcia niż to które ma robić za "luty". Nie jestem tym zachwycony bo wybrane jest strasznie ciemne ale jak to ma przyspieszyć wydanie kalendarza to niech już zostanie

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A teraz zmienia się tylk o tło bo w sumie auta wprawie wszystkie poza kacper85 stoją tak samo (przodem) a wiem że było kilka innych w ujęciu z tyłu (np zakwapl fajne z tyłu) ale dobra. Koniec tematu. Już jest i nie zmieniajmy. Jeszcze raz - dobra robota.Adaś Lee pisze: bo tak to się tylko kolor zmieniał samochodów na zdjęciach
[ Dodano: 2010-11-27, 11:22 ]
kacper85, i tak masz fajne zdjęcie. Nie narzekaj. Jedno z fajniejszych fot. Ciemne jest fajniejsze, takie ecsluzif.
[ Dodano: 2010-11-27, 11:22 ]
Zaraz sprawdzę czy jak ustawię na pulpit te foty to czy pasek "Start nie zasłania dni.
kacper85, zdjęcie które wrzuciłem, moim zdaniem jest lepsze od tego co zaproponowałeś technicznie, ale przecież chodzi o wasze zadowolenie. Proszę bardzo. Jesteś chyba jedyną osobą która zaprezentowała fajnie tył samochodu, ale mogę wrzucić przód jeśli chcesz. Wtedy już chyba wszystkie auta będą z przodu i nie będzie dyskryminacji 
![Obrazek]()
Kelisa też zmienię, żaden problem.
na tapetę nie dawaj, bo kolory są tutaj poniszczone na poglądowych jpegach. zakwa też do zmiany, okej.

Kelisa też zmienię, żaden problem.
na tapetę nie dawaj, bo kolory są tutaj poniszczone na poglądowych jpegach. zakwa też do zmiany, okej.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2010, 11:33 przez Adaś Lee, łącznie zmieniany 3 razy.