KTO NIEOTRZYMAL JESZCZE WLEPY
KTO NIEOTRZYMAL JESZCZE WLEPY
Witam zakładam ten temat bo minelo juz duzo czasu od daty zamowienia wlepek (7.10.2010) i do tej pory nic po tym jak pierwszy raz napisałem PW do admina DOCa i pierwszej odpowiedzi (w poniedzialek wysle) po 2 tyg napisałem ponownie PW do kolegi DOCa z pytaniem kiedy beda wyslane do tej pory cisza i pusta skrzynka
chcialbym aby w tym temacie wpisywali sie koledzy i kolezanki ktorzy oczekuja na wlepy więcej jak miesiac od daty wplaty zeby ewentualnie kolega DOC sie mugl zorientowac w skali zjawiska (byc moze interweniowac na poczcie polskiej) pozdrawiam Bogdan
chcialbym aby w tym temacie wpisywali sie koledzy i kolezanki ktorzy oczekuja na wlepy więcej jak miesiac od daty wplaty zeby ewentualnie kolega DOC sie mugl zorientowac w skali zjawiska (byc moze interweniowac na poczcie polskiej) pozdrawiam Bogdan
Re: KTO NIEOTRZYMAL JESZCZE WLEPY
wpisać się mogę bo tez nie dostałem a zamiawiałem i wpłaciłem kasę 06.10.2010 jako 8 osoba - ale jak pisałem w innym temacie, kolega Doc jasno postawił sprawę:maly2st pisze: chcialbym aby w tym temacie wpisywali sie koledzy i kolezanki ktorzy oczekuja na wlepy więcej jak miesiac od daty wplaty
a że Doc naisał też:doc pisze: Dodatkowe informacje
Wlepy wysyłam listem zwykłym, zatem zastrzegam, iż pretensji i reklamacji nie przyjmuję. Nie odpowiadam za Pocztę Polską. Oczywiście zrobimy co w naszej mocy, aby ewentualne zagubione listy wysłać ponownie, na tyle, na ile sytuacja i ilość wlep pozwoli.
to na wlepe raczej nie ma co liczyćdoc pisze:Nie mam już nowych vlepek.
Pozdrawiam.
Doc
Re: KTO NIEOTRZYMAL JESZCZE WLEPY
szoton pisze:
a że Doc naisał też:to na wlepe raczej nie ma co liczyćdoc pisze:Nie mam już nowych vlepek.
Pozdrawiam.
Doc
Ale powiedz kogo to teraz interesuje ? jeśli nie ma wlep to DOC powinien pieniądze oddać,ostatnio czytałem że czarnych nie ma ale są białe. Nikogo nie interesuje że nie ma wlep czy coś.. ludzie zapłacili a wlepek nie ma
Ostatnio zmieniony 27 lis 2010, 12:30 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.
- leszek_gdansk
- Forum Audi 80

no właśnie CISZA ... i to jest najgorsze że nawet nie wiemy czy wlepy do nas poszły czy nie ...leszek_gdansk pisze:No ja się też sugerowałem tym że jeśli są białe to nie będzie z tym problemu a tu proszę. Widzę nie ja jedyny czekam cierpliwie lub dla innych już nie na wlepę... A kasa została wpłacona i cisza...