[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
no ja placilem 420 pln, ale za to co zrobili to zlamanego grosza bym nie dal... juz mniej mi przeszkadzala ta peknieta szyba, no ale pierwsza lepsza kontrola i dowodzik iiiiidzieeee...
jutro zrobie foty i wstawie jak to wyglada...
no i po ich 'poprawkach' naturalnie tez wstawie.... ale na wszelki wypadek zapodaj namiary na tego Twojego magika od szyb... najwyzej pojade na samo ponowne wstawienie, juz wole doplacic niz ma mi to tak szpecic fure...
jutro zrobie foty i wstawie jak to wyglada...
no i po ich 'poprawkach' naturalnie tez wstawie.... ale na wszelki wypadek zapodaj namiary na tego Twojego magika od szyb... najwyzej pojade na samo ponowne wstawienie, juz wole doplacic niz ma mi to tak szpecic fure...
- piotrasss1
- Forum Audi 80
no u mnie byly 2... przez jakies 45 min jazdy :mrgreen: raz prawie spoilerem po siatce a pozniej sunalem sie bokiem i prawie w krawężnik... ale banan na twarzy byl i jest nadal jak sie pomysli o tym :mrgreen:
[ Dodano: 2010-11-28, 15:53 ]
swoja droga to promuje nasze foro, tyle ze nie vlepka a czyms innym + male conieco odnosnie grupy mazowieckiej, do rozdania na nst spocie :mrgreen:
[ Dodano: 2010-11-28, 15:53 ]
swoja droga to promuje nasze foro, tyle ze nie vlepka a czyms innym + male conieco odnosnie grupy mazowieckiej, do rozdania na nst spocie :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
sciskac go moze nie bedziemy bo se Chlop cos jeszcze nawyobraza ale na dobra flache mozemy sie zrzucic.kacper85 pisze:Maszu, chyba będziemy musieli Cię uściskać.
Maszu, nie nabijamy sie - robisz kawal pozytywnej roboty <bravo>
apropos logo Grupy - osobiscie nie jestem za nadmiernym oklejaniem auta tego rodzaju gadzetami ale na dowolnym zlocie chetnie paradowalbym z czyms takim w charakterze przypinki do ubrania <ok>