[/quote] to o co chodzi?mnie akurat pytasz?
gibaj, mam problem ze swoim b4
KTO NIEOTRZYMAL JESZCZE WLEPY
gibaj, i reszta.nie wystepuje tu jako adwokat diabla ale ty powinienes jako stary bywalec doskonale wiedziec ze Doc to powazna osoba.podobnie koral3b.koledzy Doc ma 4 fora wiec ok 40 tysiecy userow pod soba.Wiec jego Pw ida w setki dziennie.Sam wiem na przykladzie saszetek ze wychodzi niezly dym.ktos napisze pw nie napisze w temacie i potem gdzie tego szukac,robi sie liste wg forum a nie pw.
Dzis wieczorem zostanie zalozony nowy temat w ktorym trzbea bedzie wpisac wszelkie zaleglosci.i w ciagu 14 dni postaramy sie rozeslac wszystko co zalegle.
wiec prosze tutaj za bardzo nie pyskowac tylko wykazac zrozumienie...jesli nawet rozeszla sie partia wlepek i Doc wyslal komus kto zamowil juz po zamkniecu listy i nie starczylo wam to napewno w nastepnej partii zostaniecie ujeci.
saszetki juz kraza po polsce w transporcie pocztowym.
mam nadzieje ze Doc nie bedzie mial mi za zle ze wypowiedzialem sie w jego imieniu.dla waszej ciekawosci ja na kubek na a6 czekalem 4 miesiace.a na kalendarzyki od maja vczekam do teraz. hehehe takze do rekordu jeszcze troche nam tu brakuje
Dzis wieczorem zostanie zalozony nowy temat w ktorym trzbea bedzie wpisac wszelkie zaleglosci.i w ciagu 14 dni postaramy sie rozeslac wszystko co zalegle.
wiec prosze tutaj za bardzo nie pyskowac tylko wykazac zrozumienie...jesli nawet rozeszla sie partia wlepek i Doc wyslal komus kto zamowil juz po zamkniecu listy i nie starczylo wam to napewno w nastepnej partii zostaniecie ujeci.
saszetki juz kraza po polsce w transporcie pocztowym.
mam nadzieje ze Doc nie bedzie mial mi za zle ze wypowiedzialem sie w jego imieniu.dla waszej ciekawosci ja na kubek na a6 czekalem 4 miesiace.a na kalendarzyki od maja vczekam do teraz. hehehe takze do rekordu jeszcze troche nam tu brakuje
tomkom1, nie chce od Ciebie naklejki ani kasy tylko zauważyłem powyższy temat i się wpisałem. Przyzwyczajony jestem jeśli kupuję na przez neta, że towar mam u siebie w ciągu tygodnia od wpłacenia kasy. Jestem cierpliwy i poczekam il będzie trzeba. Ale z drugiej strony to jeśli kolega Doc ma tyle spraw na głowie to niech komuś powierzy parę z nich. Człowiek nie jest maszyną żeby wszytko ogarnąć.
TOMKOM1 zakładając ten temat nie bylo moim zamiarem robienia zadymy a jedynie chec zwrocenia uwagi na to ze jeszcze czekam bo nie otrzymalem odp przez PW
a mam swiadomosc ze przesyłka wysłana poczta polska może iść do pół roku
ja osobiscie zadowolony jestem z inpostu bo w cenie zwyklego listu wyslalem polecony z potwierdzeniem odbioru
a mam swiadomosc ze przesyłka wysłana poczta polska może iść do pół roku
ja osobiscie zadowolony jestem z inpostu bo w cenie zwyklego listu wyslalem polecony z potwierdzeniem odbioru
tomkom1- dzięki za info i małe ujawnienie kulisów działalności forum, szczerze powiem że trochę mnie zaskoczyła skala tego wszystkiego. Myślę że nikt tu nie ma zamiaru pyskować, chodzi raczej o zwykłą informację co i jak. Jeżeli będziemy wiedzieli ze np. wlepy zostały do nas wysłane to zaczekamy ile będzie trzeba, ale jeżeli po prawie 2 miesiącach nie mamy nawet takiej informacji to chyba mamy prawo się dopytać? A swoją drogą, jak się coś organizuje to trzeba się zastanowić jak to ma wyglądać i czy nie będzie problemu np. z czasem koniecznym do realizacji projektu.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nowe vlepki będą w styczniukarol_17 pisze:hmm ale długo czekać na to kolejna serie ? :shock:
Dokładnie Panowie.. dokładnie!tomkom1 pisze:.ale teraz to was zaskoczymy i slowo honoru ze warto czekac.
Rozmawiałem z tomkom1... Pewnie już wiedzieć osohozitomkom1 pisze:naklejki zostaly wyslane wlasciwie,na 100sztu brakuje kilku przesylek czyli norma poczty polskiej.a trudno teraz zamowic tylko 10 sztuk zeby uzupelnic te zagubione stad poprostu czekacie az nastepna partia bedzie gotowa.to tak w skrocie
Tomkom1, dziękuję Ci za pomoc .
Pzdr,
Doc