[B3 B4] Problem z podswietleniem przycisków nad radiem
[B3 B4] Problem z podswietleniem przycisków nad radiem
Witam
Mam Problem odnośnie jak sie dostać do żarówek przełączników pokazanych w załączniku oraz czy lepsze by były żarówki czy diody. mógł by mi ktos powiedziec ile zarówek znajduje sie w liczniku ??
Mam Problem odnośnie jak sie dostać do żarówek przełączników pokazanych w załączniku oraz czy lepsze by były żarówki czy diody. mógł by mi ktos powiedziec ile zarówek znajduje sie w liczniku ??
Ostatnio zmieniony 29 lis 2010, 19:01 przez tomek-886, łącznie zmieniany 1 raz.
jak u siebie zmienialem podswietlenie na czerwone, to w liczniku spokojnie starczy 8 diod,
a w przyciskach na konsoli srodkowej masz odpowiednio 2 diody/zaroweczki na przycisk. inaczej jest w przycisku od sterowania swiatel.
jak sie dostac do tych zaroweczek? maly plaski srubokrecik i podwazasz delikatnie. powinno elegancko odskoczyc :mrgreen:
a co lepsze? ja u siebie mam diody led czerwone. efekt swietny :mrgreen:
a w przyciskach na konsoli srodkowej masz odpowiednio 2 diody/zaroweczki na przycisk. inaczej jest w przycisku od sterowania swiatel.
jak sie dostac do tych zaroweczek? maly plaski srubokrecik i podwazasz delikatnie. powinno elegancko odskoczyc :mrgreen:
a co lepsze? ja u siebie mam diody led czerwone. efekt swietny :mrgreen:
zamowilem na wszelki wypadek zapasowy od swiatel, wiec na dniach bd sie zabieral za naprawe tego co mam wiec jak cos to fotostory i wstawie :mrgreen: bo juz go rozbieralem ale nie mialem diody zeby wstawickacper85 pisze:Jak wymienić żarówki w regulatorach grzanych stołków i świateł bez szkody dla tych przełączników?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z