[All] Stosunek jakosci do ceny, opony nowe czy bieznikowane?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
ja tam kupiłem nalewki jakiś miesiąc temu tylko na przód i jeżdżę fakt że to kiszka ale nie jeżdżę daleko i nie jeżdżę szybko także jakoś może będzie :roll: nigdy wcześniej nie kupowałem nalewek ale ten bieżnik mi się spodobał
Ostatnio zmieniony 28 lis 2010, 15:30 przez gibaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolczat nic dodać nic ująć
Ja póki co śmigam na komplecie Kormoranków ale to raczej ich ostatni sezon, na następną zimę będzie komplet bieżników. Ważne jest również, by nie były to oponki nieznanego pochodzenia. Ja polecam Glob-Gum i w te będę mierzył, wiem również, że Profil to dobre gumy. Pozdrawiam <ok>
Ja póki co śmigam na komplecie Kormoranków ale to raczej ich ostatni sezon, na następną zimę będzie komplet bieżników. Ważne jest również, by nie były to oponki nieznanego pochodzenia. Ja polecam Glob-Gum i w te będę mierzył, wiem również, że Profil to dobre gumy. Pozdrawiam <ok>
Kupilem kiedys nalewki ale letnie, za rozmiar 205.50.15 dalem 100pln od sztuki. Jezdzilem na nich dwa lata i zadnych problemow nie bylo, malo tego, mialem Toyo i strly sie duzo szybciej niz nalewki. Liczy sie firma ktora robi takie opony, jesli jest profesionalna to nie ma opcji zeby byly jakies problemy z wywazeniem