Kalendarz Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ogolnie pojawia sie ten sam problem co u Kacpra, to znaczy, do ankiety dawalem dwa inne zdjecia, a wczesniej ktos pisal ze malo jest dobrych zdjec z tylu samochodow... jezeli Tobie to roznicy nie robi to przyda sie odmiana i zdjecie auta z tylu, tym bardziej ze mnie sie podoba... jedyny mankament to tak, ze tego akurat zdjecia nie wrzucam na tapete mojego pulpitu bo zaweza sie cala bryla auta i zamiast szeroko to wyglada niesamowicie wasko... jezeli na zdjeicu tez by tak wyszlo to nie ma co zmieniac...
pozdro
pozdro
Mamy wielki problem. Dzwoniłem dzisiaj do drukarni żeby ustalić termin druku i przy okazji zapytałem ile będzie kosztował nakład 100 zamiast 200 szt. gość powiedział że dla niego jest to bez większej różnicy czy 100 czy 200 bo drukuje na płytach drukowych w systemie CTP. Koszt farby i papieru dla tych ilości jest bardzo mały w porównaniu do kosztów przygotowania samego wydruku.
W tej sytuacji koszt wykonania jednego kalendarza wzrasta do 29.00 + Vat. Pomijam fakt że chętnych na kalendarz jest dopiero na 50 szt.
Co robimy dalej ?
W tej sytuacji koszt wykonania jednego kalendarza wzrasta do 29.00 + Vat. Pomijam fakt że chętnych na kalendarz jest dopiero na 50 szt.
Co robimy dalej ?
Ostatnio zmieniony 30 lis 2010, 15:29 przez Kubik, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolczat,będziesz chciał to Adaś pewnie Ci ją rozciągnie w poziomi :mrgreen: , będą chociaż dwa US/Japan tyłki. :mrgreen:
Może jakies spam info na skrzynki mailowe jak ze wsparciem?
Mi to nie przeszkadza, kupić i tak trzeba. Gorzej z ilością chętnych....kubik pisze:W tej sytuacji koszt wykonania jednego kalendarza wzrasta do 29.00 + Vat.
Może jakies spam info na skrzynki mailowe jak ze wsparciem?
http://aukcjewp.wp.pl/foto-kalendarz-a3 ... 30710.html
[ Dodano: 2010-11-30, 21:35 ]
tutaj macie bez laski czyjejkolwiek po 28 brutto.a jesli zamowimy taka ilosc to jestem pewien ze zajda do 23-24 zl brutto.i jak widze robia ladne projekty jak np ten czarny.
zaproponujecie stala wspolprace ,ze w przyszlym roku rowniez u nich zrobimy ble ble ble.
![Obrazek]()
[ Dodano: 2010-11-30, 21:35 ]
tutaj macie bez laski czyjejkolwiek po 28 brutto.a jesli zamowimy taka ilosc to jestem pewien ze zajda do 23-24 zl brutto.i jak widze robia ladne projekty jak np ten czarny.
zaproponujecie stala wspolprace ,ze w przyszlym roku rowniez u nich zrobimy ble ble ble.

- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
tomkom1, popieram.
Zaklikałem do gościa czy była by opcja druknąć na całych kartkach naszych zdjęć. Bo on tam wstawia swoje kalendarium a my mamy swoje więc żeby na całości było nasze foto (na całym arkuszu).
No i zapytałem się ile za szt przy zamówieniu 50 lub 100 szt.
Jak za 5 szt. chce 28zł brutto to za 100 szt coś się wytarguje raczej.
[ Dodano: 2010-11-30, 21:47 ]
dostałem już odpowiedź.
[ Dodano: 2010-11-30, 22:00 ]
Zapytałem jeszcze o terminy.
Zaklikałem do gościa czy była by opcja druknąć na całych kartkach naszych zdjęć. Bo on tam wstawia swoje kalendarium a my mamy swoje więc żeby na całości było nasze foto (na całym arkuszu).
No i zapytałem się ile za szt przy zamówieniu 50 lub 100 szt.
Jak za 5 szt. chce 28zł brutto to za 100 szt coś się wytarguje raczej.
[ Dodano: 2010-11-30, 21:47 ]
dostałem już odpowiedź.
Witam,
Tak byłaby możliwość wydruku z przesłanych przez Pana plików.
Cena za 50 szt - 26 zł / szt
Cena za 100 szt - 24 zł / szt
pozdrawiam
Łukasz Gaweł
[ Dodano: 2010-11-30, 22:00 ]
Zapytałem jeszcze o terminy.
Witam,
termin realizacji około 5-7 dni
pozdrawiam
Łukasz Gaweł
Ostatnio zmieniony 30 lis 2010, 22:34 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.