Tak żech sie pomyśloł i mie koledzy natchnyli, coby szczelić tymat kaj by sie szło gwarom popisać. Hanysów nie mało a i z Altraichu szlifu nabierom .
Keby mój pomys sie niy spotkoł z aprobatom, władza może go na hasiok przekierować. Byda beceć przeto jak pieron, ale co, jo je ino mało chrosta.
Mie sie podobo. A poklachać mogymy o dupie Marynie i o inkszych dziołszkach, yno tych trocha bardzij szwarnych bo my szwarne chopy som :mrgreen: Tak mi sie zdo...
No dyć, mocie racja chopy, mie sie tysz z niymieckim fyrto, no ale to jedne z drugim mo dużo zwiondzane . Jak jo to godom moji Lipście: Jo je gryfny karlus, a ty moja lipsta. Za 3 razym poprosioła mie o tumaczynie, bo je ze stron medalikorzy .
Ja ale tako je prowda, że niy ma frelkow wiela u nos na zlotach, swoi mało fto weźnie bo abo jom to nie parzi, abo chop sie ło nia boi. My to som maniaki a z takimi to nigdy niy wiadomo . Hnet wilyjo, śniyg sypie, mróz jest doś fajny ino coby sie uczimoł.
chopy wyście są gizdy pierunowe ale pomysł na temat kaj se moga pogodać mieliście naprawde unmyglich
czymejcie sie
joł sam byda zaglondoł coby se fajnie pogodać a i gwara trocha podszlifowac