CB Radio - wybor
ja zajmuje sie informatyką/elektroniką i świetnym rozwiązaniem jest montaż w kablu cb dodatkowego kabelka który jest podlączony pod alarm w aucie do tego odpowiedni sterownik (dziala na zasadzie takiej iz jesli ten kabelek zostanie przecięty wtedy wlacza sie alarm) i taki delikwent podbiega, odcina antene a tu jeszcze jej nie sciagnie z dachu a tu wyje alarm i najczesciej taka antene albo rzuca obok albo nawet jej nie zdejmuje....
polecam.
sam takie coś sobie zalozlem.,...
Raz miałem taka akcję pod Tesco i antenka zostala na swoim miejscu , kupiłem jedynie przewód na allegro do anteny i oszczędziłem na tym niż gdybym miał kupić drugą
polecam.
sam takie coś sobie zalozlem.,...
Raz miałem taka akcję pod Tesco i antenka zostala na swoim miejscu , kupiłem jedynie przewód na allegro do anteny i oszczędziłem na tym niż gdybym miał kupić drugą
kurcze robilem to dawno i gdzies to mialem ale gdzie to ciezka sprawa bedzie....
poszukam. mialem tam policzone i rozrysowane co i gdzie.
ale najlepiej to do elektronika podjechac...
a dziala to tak ze wkladasz taki maly kabelek rownolegle z tym kablem od cb i calosc wkladasz w koszulke termokurczliwą czarną, laczysz ladnie, i nie widac nawet ze tam leci dodatkowy kabel, i musi być to obwód zamknięty, a po jego przecięciu i rozlaczeniu powinien wlaczac sie alarm.
podpytaj elektronika to ci popatrzy w auto i coś wymysli.
poszukam. mialem tam policzone i rozrysowane co i gdzie.
ale najlepiej to do elektronika podjechac...
a dziala to tak ze wkladasz taki maly kabelek rownolegle z tym kablem od cb i calosc wkladasz w koszulke termokurczliwą czarną, laczysz ladnie, i nie widac nawet ze tam leci dodatkowy kabel, i musi być to obwód zamknięty, a po jego przecięciu i rozlaczeniu powinien wlaczac sie alarm.
podpytaj elektronika to ci popatrzy w auto i coś wymysli.
co myslicie o tej aukcji dziwne ze nikt nie licytuje
http://allegro.pl/cb-antena-president-missouri-stan-bdb-zapraszam-i1339169213.html
http://allegro.pl/cb-antena-president-missouri-stan-bdb-zapraszam-i1339169213.html