[b4 v6 2,6 ABC avant] POTRZEBNE PODPIECIE KOMPUTER kts
[b4 v6 2,6 ABC avant] POTRZEBNE PODPIECIE KOMPUTER kts
witam ma może ktoś i z rejonu śląska tzn okolice katowic bym mógł podjechać i podpiąć komputer do mojej v6 hciałbym sprawdzic czy jest wszystko ok bo coś mi niepasuje za bardzo jak działa mi ten silnik .tak pozatym potrzebuje kogoś kto zna sie na tym kompie i powie mi co i jak siedzi mi w tym silniku mój nr 609293709 pomocy i jaki koszt by był podłączenia . hciałbym zajzec do silnika
Ostatnio zmieniony 07 gru 2010, 23:32 przez adama, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: [b4 v6 2,6 ABC avant] POTRZEBNE PODPIECIE KOMPUTER VAG
Ogólnie nie jest łatwo się połączyć z tym kompem jeśli chodzi o motor bo to komp Hella. Chyba że masz narzedzia PROFESJONALNE. Nie każda wersja Vaga softwerowego i nie każdy interfejs chce się połączyć z tym komputeremadama pisze:witam ma może ktoś i z rejonu śląska tzn okolice katowic bym mógł podjechać i podpiąć komputer do mojej v6 hciałbym sprawdzic czy jest wszystko ok bo coś mi niepasuje za bardzo jak działa mi ten silnik .tak pozatym potrzebuje kogoś kto zna sie na tym kompie i powie mi co i jak siedzi mi w tym silniku mój nr 609293709 pomocy i jaki koszt by był podłączenia . mam wolne sroda /czwartek i hciałbym zajzec do silnika
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Ja mam też kompa Hella i się łączy kablem kupionym za 40zł. Fakt że w blokach pomiarowych po przekroczeniu 2000obr./min. zawieszają się odczyty, ale poniżej tych obrotów działa, da się sprawdzić i skasować błędy.sebco pisze:bo to komp Hella.
Żeby się łączył trzeba ustawić w VAGCOMie parametry jak w tym poscie: https://audi80.pl/-28v6-aah-vag-prob ... htm#359904
Ostatnio zmieniony 30 lis 2010, 23:34 przez Audi 80 Polska, łącznie zmieniany 1 raz.
- siwusek216
- Forum Audi 80