tzn ?chybo101 pisze:Nad spasowaniem tego przodu to możesz jeszcze popracować
Audi Coupe 2.3
Nadal nie wiem co jest nie tak?chybo101 pisze:konkretnie maska, błotniki, reflektory
Co do felg to może i nie jest 10", sam nie jestem pewny ale wydawało mi się że jest więcej niż 9" :oops: Gleba już jest, pozostaje zmienić oponę na niższy profil z tyłu i zejść jeszcze 2/3 cm, na razie jest nie fajnie :
-
- Forum Audi 80
Cześć;) Parę razy widziałem twoją Coupete jak śmigałeś po mieście.Takie auta najbardziej rzucają mi się w oczy:) Bardzo mi się podoba buda i kolorek:) Felga jest kozak, nie waż się jej sprzedać:) Czasem żałuje że sprzedałem swoją B4-czwórkę :-| zrobilibyśmy mini-spota w LSW <ok> Widzę zrobiłeś foty tam gdzie zwykle w lecie popijam piwko Gdybyś kiedyś chciał się pozbyć tego auta to daj znać:P Pozdrawiam!!
Może ktoś szuka koła w rozstawie 4x108 ? http://allegro.pl/rh-zw1-felgi-skrecane ... 05076.html
Widziałem tą białą niunię kilka razy na mieście i muszę powiedzieć, że robi wrażenie. Wygląda naprawdę rewelacyjnie. Kilka razy się przyglądałem czy nie była aby przypadkiem cała malowana, bo lakier wygląda naprawdę świeżo.
Nie podoba mi się tylko jedna rzecz - połączenie mechanicznego wtrysku z LPG. Którą masz generacje? Nie ma problemów ze strzałami, wolnymi obrotami?
Nie podoba mi się tylko jedna rzecz - połączenie mechanicznego wtrysku z LPG. Którą masz generacje? Nie ma problemów ze strzałami, wolnymi obrotami?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: