nooo dobre dobre, a w marcu... "kupiles juz swoj walek?" :mrgreen:tomkom1 pisze:mozna by zrobci cos dowcipnego np zlot za 4 miesiace ile juz odlozyles?zlot za 3 miesiace ile ci jeszcze brakuje kochasiu?
Kalendarz Audi 80
Wstępnie ustalałem zKolczat pisze:kubik, czyli po drukowaniu kalendarze bede u Ciebie? jezeli tak, top trzeba zrobic spota na kopcu i miec mozliwosc odebrania ;]
Doc'em że po odebraniu klendarzy z drukarni wysyłam je paczką do niego. Myślę że z racji sporej ilości chętnych z okolic śląska mogę część rozdystrubuować osobiście, o ile Andrzej nie będzie miał nic przeciwko.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
mi się wydaje że 100 sztuk to rozsądna liczba (nie wiem czy nie zbliżamy się z zamówieniami do stówy bo jest już numerek 85 a niektórzy biorą po 2-3 szt.).
Wiadomo że jeżeli byśmy zamówili i rozdystrybuowali 200 szt. to bardziej to zasiliło by kasę klubu.
Ale tak jak gornik napisał. czas najwyższy zacząć zbierać kasę żeby z tych 85 chętnych jak przyjdzie co do czego nie zostało 50 (bo tylko tylu wpłaci).
I wtedy nic nie zostanie dla klubu poza tapetą w domu u Doca z kalendarzy klubowcych.
Wiadomo że jeżeli byśmy zamówili i rozdystrybuowali 200 szt. to bardziej to zasiliło by kasę klubu.
Ale tak jak gornik napisał. czas najwyższy zacząć zbierać kasę żeby z tych 85 chętnych jak przyjdzie co do czego nie zostało 50 (bo tylko tylu wpłaci).
I wtedy nic nie zostanie dla klubu poza tapetą w domu u Doca z kalendarzy klubowcych.
hmm. Kalendarze przy dobrym wietrze będą 15tego, Zanim to dotrze do Doca, Potem adresowanie 100 kopert. Rozsyłka. Żeby nie dotarły do odbiorcy końcowego w połowie stycznia.kubik pisze:po odebraniu klendarzy z drukarni wysyłam je paczką do niego.