Kalendarz Audi 80
Takie zapytanie moze głupie ale niechaj będzie... Sprawa wyglada tak był bym chętny na ten kalendarz lecz mam wypłate dopiero koło 10tego a jak wiadomo przed wypłątą czlowiek lipnie z kasą stoi (z reguły) a nie chce się wpisywać że jestem chętny wy powiecie że robimy wpłaty a ja jeszcze wypłaty nie dostałem i wyjde na niewiarygodną osobę
Tak więc potrzebował bym info czy jak się zapisze już na ten kalendarz to będzie te kilka dni by zrobic tą wpłątę kurde mieszam :-x Powiedzcie w prost mniej więcej jaki będzie termin wpłat :mrgreen: Moze mnie ktoś zrozumie i mnie odpowie. Pozdro
zescie sie rozgadali...tu sie tez nalicza posty? :evil:
zrobcie najprostsza zecz.wplata kasy do doca.zalozcie odzielnego fikcyyjnego czlowieka pod nazwa kalendarz.tam beda wszystkie pw z adresem.wysylacie hajs do doca.doc oplaca drukarnie z podaniem adresu kubika czy kogokolwiek zeby poszlo nie do doca a do osoby ktora szybko zajmie sie dystrybucja.robi wysylke na swoj koszt podaje na koniec docowi i doc zlewa mu te koszty na konto.koneic akcji.jak chcecie to ja z zana mozemy zajac sie dystrybucja.
zrobcie najprostsza zecz.wplata kasy do doca.zalozcie odzielnego fikcyyjnego czlowieka pod nazwa kalendarz.tam beda wszystkie pw z adresem.wysylacie hajs do doca.doc oplaca drukarnie z podaniem adresu kubika czy kogokolwiek zeby poszlo nie do doca a do osoby ktora szybko zajmie sie dystrybucja.robi wysylke na swoj koszt podaje na koniec docowi i doc zlewa mu te koszty na konto.koneic akcji.jak chcecie to ja z zana mozemy zajac sie dystrybucja.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Popieram !!! Tak będzie najszybciej, najlepiej i w najlepszym porządku.tomkom1 pisze:zrobcie najprostsza rzecz.wplata kasy do doca.zalozcie odzielnego fikcyyjnego czlowieka pod nazwa kalendarz.tam beda wszystkie pw z adresem.wysylacie hajs do doca.doc oplaca drukarnie z podaniem adresu kubika czy kogokolwiek zeby poszlo nie do doca a do osoby ktora szybko zajmie sie dystrybucja.robi wysylke na swoj koszt podaje na koniec docowi i doc zlewa mu te koszty na konto.koneic akcji.jak chcecie to ja z zana mozemy zajac sie dystrybucja.