Witam
Wziąłem się dzisiaj za montaż AC/BC no i manetki. Oczywiście muszę zdemontować kierownicę i tu napotykam pierwszy problem. Mam kierownice z poduszką odkręciłem centralną śrubę i ją zdjąłem, ale taśma mi trzyma nie wiem jak ją odpiąć, dalej nie wiem jak odkręcić maskownice pająka myślałem że jak się okręci kierownice to ukarzą się jakieś śruby trzymające to a tu nic nie ma.
Pomóżcie
[Audi 80 B4 ABT] Demontaż kierownicy, wymiana pająka
Aku wyjąłem, wtyczkę czerowną tyż wyjąłem poduszkę wyciepałem, tylko mi taśma trzyma, na drugim zdjęciu ten gruby czarny przewód.
b4-1...tka-t12677.html ten temat przeczytałem od deski do deski i co z tego jak już nawet zdjęć nie ma
b4-1...tka-t12677.html ten temat przeczytałem od deski do deski i co z tego jak już nawet zdjęć nie ma
A więc tak kierownice zdemontowałem pająka też i nawet wszystko z powrotem zamontowałem na miejscu.
Zegary też ktoś może mi powie gdzie znajdę sygnał spalania w ABT z 94 roku, znalazłem żółty przewód pod kierownicą który idzie w czarną kostkę, ale jak go podłączyłem nic się nie dzieje. Nie mam przyrządu aby sprawdzić napięcie.
Pytanie czy może z BC coś nie tak ale, sterowanie z manetki wszystko działa tylko nie pokazuje spalania.
Wie ktoś gdzie szukać sygnału spalania?
Zegary też ktoś może mi powie gdzie znajdę sygnał spalania w ABT z 94 roku, znalazłem żółty przewód pod kierownicą który idzie w czarną kostkę, ale jak go podłączyłem nic się nie dzieje. Nie mam przyrządu aby sprawdzić napięcie.
Pytanie czy może z BC coś nie tak ale, sterowanie z manetki wszystko działa tylko nie pokazuje spalania.
Wie ktoś gdzie szukać sygnału spalania?